Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
nnn
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się! Moja ginka stwierdziła,że niektóre kobiety odczuwają ruchy nawet w 22 tygodniu ciąży. A tak na pocieszenie-ja zaczęłam odczuwać pierwsze ruchy dopiero w poniedziałek tj 19 tydzień i 1 dzień.Czesc dziewczynki !
Tak czytam sobie te wasze poscicki i powiem szczerze za wam zazdrosze ze czujecie juz jak kopia wasze malenstwa Dzis jest 18 tydzien i 5 dzien mojej ciazy i jeszcze nie poczulam mojego maluszka( Bylam w zeszly piatek u ginka ale nie robil mi usg, tylko zbadal powiedzial niby ze wszytko jest oki i nastepna wizyte wyznaczl za miesiac. Tylko ze ja zaczynam sie juz denerwowac czy aby napewno wszytko jest dobrze z moim dzieciatkiem A wy pamietacie w ktorym tygodniu poczulyscie pierwsze ruchy? Buziaki