reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś dla biustów :)

dam znać:) jakoś niedługo będę sie wybierac. musze kupic jakąs dobra bardotke na slub:) polecacie cos? pani w triumfie poleciła mi rozmiar 75E

reklama
Też jestem takiego zdania, oprócz cen - szału nie ma. Natomiast bardzo lubię markę Obsessive. Nie jest to bardzo droga bielizna a kobieca i seksowna. Niestety nie mam czasu na przymierzanie, a wymiary mam takie, że mogę kupować w ciemno, więc zamawiam przez internet często. Jest taki sklep koronka.pl gdzie mają duży wybór, tabele rozmiarów i wirtualna przymierzalnię. Właśnie się przymierzam do kupna stroju kąpielowego stamtąd.

powodzenia w bardotce :) mam ten sam rozmiar i niestety w bardotkach grawitacja daje o sobie znac niesamowicie. Mi nic nie podtrzymuje.
:) moze lepiej jakis gorsecik seksowny? jak Kasia Cichopek :)

Kasia Cichpek to ostatnio z tymi gorsetami przegina. Nieapetyczne to się zrobiło tym bardziej, że jak dla mnie gorsety są typowo buduarową bielizna.

A do tej swojej Hestii to te spodnie to nie wiem skąd wzięła... :)

powodzenia w bardotce :) mam ten sam rozmiar i niestety w bardotkach grawitacja daje o sobie znac niesamowicie. Mi nic nie podtrzymuje.
:) moze lepiej jakis gorsecik seksowny? jak Kasia Cichopek :)

nie wiem czy doczytałas, alę ja potrzebuje bardotke pod sukienke ślubną, która będzie miała gorset:) jakoś sobie nie wyobrażam siebie bez stanika, jeszcze by mi mleko zaczeło kapac, ale by była jazda:)!
ale mam stresiora dziewczyny przed tym slubem! mówie wam:)

hej dziewczyny byłam wczoraj po staniczek, ale były dwa modele z mojego rozmiaru z odpinanymi ramiączkami. pani wyliczyła mi rozmiar 65 G:) (jak coś źle zapamiętalam, to jutro poprawie:) ) z 75E:) ide jeszcze jutro cos przymierzyc, bo pani cos bedzie sciagac z gdyni. dzieki:)

reklama
Do góry