reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś dla biustów :)

Kochane, czy mozecie mi polecic jakis dobry sklep w Warszawie; i to njalepiej jesli tam Panie pomoglyby mi znalezc i odpowiedni rozmiar i fason (choc fason, to wole bardziej bardotkowy:-)); moje piersi wymagaja pomocy:-(a kiedys byly taaaakie ladne:zawstydzona/y:
dodam ze mam piersi duze; wedlug moich wyliczen - 85 e/f
(takie w sumie nosze teraz)

reklama
na poprzednich stronach ktoś pytał o sklepy, gdzie można kupić staniki o trochę większym rozmiarze, w sklepie ekskluzywna.com.pl można sobie coś wybrać. Z tymi rozmiarówkami to jest jakiś obłęd, też przez długi czas nosiłam źle dobrany.. z tego co widzę, to nowe rozmiary okazują się być większe. :D

Zgadzam się z powyższymi opiniami,bardzo dobrym pomysłem jest zakup biustonosza w sklepie internetowym,tym bardziej jeżeli jest to większy rozmiar. Zapraszam w tym celu na moją stronę Lupoline

Kobietom z większym biustem jest mega ciężko kupic dobry stanik. Wiem co mówię, bo sama mam ten problem. A jak już są to niestety bardzo drogie, ale na to akurat nie żałuje pieniędzy. Zawsze myślałam, że mam rozmiar 75D, ostatnio poszłam kupić stanik i pani w sklepie niestety wyprowadziła mnie z błędu. Okazało się, że dobry jest dla mnie 70H. A wolałam jednak myśleć, że miseczka D jest dla mnei właściwa :p

oo widze ze nie tylko ja mam problem ze stanikami, tzn teraz juz wsumie nie bo kupuje raczej w jednym sklepie internetowym ale
inne tez wartaloby odwiedzic:-)

Szukajcie sklepów z bielizna tego producenta.. Bielizna Krisline. Producent bielizny damskiej, erotycznej i seksownej

Fajne jest to, że to są te nietypowe rozmiary.. w sensie dobierane do kobiety. miseczki mają od A do KK. ja mam ochotę zrobić sobie prezent pod choinkę :> tylko nie wiem jak z dostępnością winnych miastach we wrocławiu jest ich sklep może u Was tez są tylko trzeba dopytać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry