reklama
może dziwnie to zabrzmi, ale uważam, że jakikolwiek kosmetyk nawilżający, nawet niedrogi spełni swoją rolę w połączeniu z codzienym masażem, który na pewno ujędrni skórę. to o wiele więcej niż jednorazowy zabieg w salonie kosmetycznym.
Coś dla biustów? Ja uwielbiam biustonosze z Alles, są funkcjonalne i piękne, widziałyście może MAMA COCO U? Śliczny zestaw
Ja przed ciążą kupowałam sobie staniki przez internet Zawsze dobrze pasowały, nic nie odstawało ani nie ściskało. Wtedy miałam rozmiar 75C, teraz mam 75D. W ciąży piersi mi rosły długo ale powoli i kupowałam staniki w sklepach, ale ostatnio wróciłam do mojego ulubionego sklepu, tym razem po majteczki bo mają fajne - Figi i majtki - kinga.com.pl zaopatrzyłam się też w stanik i chyba jestem urodzona pod szczęśliwą gwiazdą, bo wszystko pasuje jak należy
reklama
Bardzo fajna jest damsa seria Calvina Kleina. Świetne są jeszcze biustonosze Twin. Pochwalę się co sobie kupiłam jakiś czas temu:
Biustonosz jest nieco sportowy ale bardzo dobrze trzyma piersi, z wyglądu równiez piękny. Marki te nie są tanie ale możecie w dobrej cenie znaleźć je w sklepach internetowych ( na przykład w Gomezie : Link do: Gomez.pl - odzież, obuwie i akcesoria premium - Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger ).
Biustonosz jest nieco sportowy ale bardzo dobrze trzyma piersi, z wyglądu równiez piękny. Marki te nie są tanie ale możecie w dobrej cenie znaleźć je w sklepach internetowych ( na przykład w Gomezie : Link do: Gomez.pl - odzież, obuwie i akcesoria premium - Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger ).
Ostatnia edycja: