reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Sila racja pocierpie pewnie z tymi dolegliwościami pare dni popije melise nospe miete diete i powoli przejdzie ale niewiem teraza tak se pomysle do szpitala z jelitami co oni mi pomoga nic procz tego co wezme sama w domu w tym wypadku chyba tylko powinnam sie uspokioc i nie panikowac ale wiesz jak to jest jak czlowiek sam cały dzień w domu...

Adzia nie denerwuj sie tak jak dziewczynki mówia zazyj melisy i tak spokojnie....no wiesz...zachowaj opanowanie.... iprzespij sie troszk.e....Sila ciesze sie z Toba niedługo pwnie i ja wam bede chwalic sie non stop co we mnie siedzie a nie co tylko kto :)lece spac bo padam dzis jak kawka złapał mnie katarek i stad złe samopoczucie gdzies mnie cholerka zawiało.... i jak na złośc zapomniałąm kupic cytrynke...ajjjj miłej nocki papa :)

CO DO BRZUSIA WSZYSTKIM WAM SERDECZNIE DZIEKUJE ZA TE KOMPLEMENTY...ALE CHYBA TO PRZEZ TE SŁODYCZE JEJU ON MI WYSKOCZYŁ TAK NAGLE Z DNIA NA DZIEN NAPRAWDE JESZCZE TYDZIEN TEMU PONAD WSZYSCY MÓWILI ZE ICH KITUJE ZE JESTEM W CIAZY BO NIC PO MNIE NIE WIDAC A OD KILKU DNI TAKA BANKA SZOK....

Witam ciężaróweczki:-)
bardzo,bardzo dawno nie pisałam ale jakos tak wyszło owszem,owszem zagladałam co u was słychać i ciesze się że wszystko dobrze
u mnie też spoko:tak:
brzuszek rośnie i dzidzia w nim również oczywiście:-D
wczoraj byłam na usg dzidziolek rozwija się prawidłowo to najwazniejsze
i prawdopodobnie spełni się moje marzenie i tym razem będe miała DZIEWCZYNKE:-D HURRRA ale to jeszcze nie na 100 procent za dwa tygodnie mam znów wizyte i lekarz jeszcze raz zrobi mi usg jak potwierdzi to napewno będzie dziewucha:tak:
wychodzą mi cały czas jakies bakterie w moczu i gin zalecił mi posiew mam nadzieje że będzie ok
to tyle u mnie w wielkim skrócie

Witam
Izis Madzik gratuluje córuś!!!!!! :-)

Aduś nie pij coli dobrze ?

Moje dziecko chyba odwróciło się nóziami do krzyża bo jak już czuje jakieś kopniaczki to takie do środka i przytłumione..jednak najfajneisze te po brzuszku... Dzidziu mój kop mamusię ile sił :-)

Cześć Dziewczynki,
dziękuję za troskę-z nastrojem się uporałam. Jest ok.
Jutro czeka mnie mam nadzieję wielki dzień tzn Dzień USG.

Aduś proszę o siebie dbać!!!!!!

Silko, Madzik-gratuluję! Izis trzymam kciuki!:tak::-)

reklama
Dzień dobry kwietniówki:-):-)
Aduś mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej:tak:, wiem, że to nie łatwe bo teraz boimy się podwójnie. No i przemyśl czy nie warto poszukać jeszcze jednego gina, no nie mówię by zmieniać ale ja bym zmieniła. Przy pierwszej ciąży słyszałam, że spokojnie, że ma się nie denerwować, a ja czułam, że coś jest źle. Jak trafiłam na obecnego mojego gina niestety było trochę za późno. Więc radzę ci przemyśleć czy nie warto poszukać innego ginekologa
Laydy twoje brzucho to nie słodycze, bo od słodyczy to pupa rośnie, a ty masz takie ładne ciążowe brzuszko:tak:
izis gratulujemy, no no już się bałam, że mój Leonek nie będzie miał koleżanek:-D a coś czuję, że po wysypie chłopaków zacznie się czas kobitek;-)
Madziujkoto się ciesz, że dziecie ci nie skacze po pęcherzu, Leon jak mnie czasem trzaśnie, to do kibelka nie dolecę:-D i głupia się cieszę, że mój synio taki silny:-D:-D
No a ja siedzę w domu, robie projekty w piątek osobiście pofatyguję się do biura. Już wiem, że nawet szefunio przyjdzie na ciacho:-)
A jak skończę projekty, to siedzę na allegro i kupuję. Miałam poczekać do grudnia ale nie da rady:-D
Zakupkami pochwalę się na odpowiednim wątku:tak:

Do góry