reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej Dziewczynki!!!
Ale u mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci:-)od razu lepiej się żyje i samopoczucie takie lepsze:tak:Aż mnie wzięło na porządki;-)Ale fajnie ze coraz więcej Dzieciaczków nam sie ujawnia:-)
Silka gratuluje ślicznego Synusia:-)

Maju powodzenia na wizycie i czekamy na wieści,daj znać czy wszystko w porządku- wierze ze na pewno:tak:

Gryzeldo :-) myśle ze dzisiaj humorek juz lepszy:tak::-)

Lady śliczny masz juz brzucholek:-)i duzy:tak:
Kachurek mam nadzieje że wyniki będą dobre:tak:Powodzenia!!!

Pozdrawiam wszystkie mamuśki cieplutko:-)Buźka

reklama
No to mam wyniki krwi . Z wątrobą wszystko ok więc wykluczam jako przyczynę swędzenia cholestazę. glukoza też ok. Morfologia też w miarę chociaż ilość krwinek czerwonych i stężenie hemoglobiny ciutkę poniżej dolnej granicy ale to chyba normalne w ciąży taka niedokrwistość względna gdyż zwiększa się objętość krwi. Ale pojem trochęwitaminki z żelazem. Czekam jeszcze do jutra na wynik IgE tzn na alergię. A tymczasem będę się drapać dalej.:sorry2:

Dzień dobry
Trochę mnie nie było a tu takie wieści

Silka ogromne gratulacje!!!!:-):-):-)
Zaraz poczytam co tam naskrobałyście.

Dziewczyny jestem dziś załamana nie wiem co robić pisałam wczoraj że przecholowałam z cola i pepsi i od wczoraj mam trzesawke serce mi bije i nie mogę sie uspokoić dzwonie do mej ginki a ona mówi żeby spróbować melisy i podejść do internisty.Poszłam do internisty a ona nic mi nie pomogła bo nie wie i dała mi skierowanie do szpitala.Dzwonie go ginki a ona zaczęła krzyczeć że po co do szpitala mam posiedzieć w domu popić melisę parę dni i potem zobaczymy i ja też nie chce iść do szpitala i mam teraz mętlik w głowie chyba popije tą melisę i zobaczę nawet nie mam kogo co zapytać bo nie znam tu nikogo w żadnej przychodni nie jestem zarejestrowana bo nie chcieli rzekomo muszę mieć meldunek a ja tu wynajmuje i meldunek mam u siebie pod wrocławiem.jeszcze ginka mówi ,że jestem niepoważna,bo dzwonie do niej a ona przez telefon innej rady mi nie da jak melisa i nie wie czego ja od niej oczekuje i mam popić melisę... kurde głupio mi i niewiem źle się z tym czuje...

Aduś tylko spokojnie, wypij melisę połóż się. A czy oprócz tego mocniejszego bicia serac masz jeszcze jakieś inne dolegliwości??

Aduś słonko, kup sobie porządną melisę, żadne badziewia plis, grzecznie ją wypij i walnij się na kanapie, odpocznij. Poczytaj pierdoły, obejrzyj komedię. Zrób coś by nie myśleć za wiele.
Jak by się coś działo, to jedź do szpitala, tam cię zbadają i zobaczą coś się dzieje.
A i jeśli możesz zmień ginkę, ty masz prawo bać się i nie wiedzieć co się dzieje, a ona nie ma prawa cię zbywać!!:tak: Nawet głupie pytania są ważne:tak:

:-:)-(ech dziewczynki chyba ta dzisiejsza pogoda jest jakas dobijająca:-(
ja juz jestem po wizycie u gina, usg nie było dziś:-( tylko podsłuchiwaliśmy serdusio:tak::-) i mnie badał wszystko oki, pozatym cukrem .......:wściekła/y::-(
mam przejśc na diete i isć do poradni dla kobiet ciężarnych z cukrzycą :-:)-(

Maju tylko mi na pogodę nie narzekać;-) :-) i głowa do góry będzie dobrze w poradni o ciebie zadbają jak trza:tak:

Aduś no cola i pepsi przy wrażliwych jelitach potrafi nabroić:rofl2: po pupie powinnaś dostać. Ale więcej już jej nie pij, mężuś niech się nie gniewa i nie złości bo na piękność szkodzi;-) A ty się zrelaksuj i zobaczysz jutro będzie lepiej.
No bo musi. Od jutra ma być ładna pogoda aż do niedzieli zapowiadają słonko:-)

reklama
MASIEK nabij po pupie jak to pomoze to nadstawiam sie nie powinnam pic teraz to wiem i se podrażniłam pewnie z pare dni sie pomęcze i przejdzie...:-( ale ja tak tego nielubie uczucia ogólnego roztzręsienia że tak to ujme...

Do góry