Madame JS
Fanka BB :)
To nie do końca był taki ślub z weselem jak w wersji polskiej... Zaklepali termin, znaleźli salę komunalną, catering, bez tańców, o 17-tej było po imprezie.Ja jestem teraz w 6 miesiącu i nie wyobrażam sobie teraz organizacji ślubu A co dopiero uczestniczenia w nim w 9 miesiącu...
Wiem, że nazwiska są teraz powszechne, ale jednak jakoś mi to przeszkadza. Jedyna rzecz właściwie. Myślę sobie jednak, że jak w tym roku nie zobaczę na palcu zaręczynowego, to nic się nie zmieni już do końca . Bo ja ślubu nie potrzebuje, ale jednak jeśli partner się zdecyduje to ja nie będę stała bokiem do tej decyzji.
A z tym wiekiem to była taka moja odpowiedź, bo jednak nie wiem czy za 5 lat nie będę już wyglądać staro To akurat bardzo płytkie z mojej strony, ale cóż. Przyznaje się do tego
Z nazwiskiem - rozumiem kwestię. Chociaż sporo wokół mnie żon, które pozostały przy swoim nawet po ślubie. Co więcej - nawet po rozwodzie ;-) - właśnie, by nosić to samo co dzieci. Łącznie z nowymi żonami starych mężów, panie X czy Y występują więc podwójnie.
Wyglądanie staro? Po 27 roku życia spisałam się na straty. Więc każdy rok później już mi nie robi różnicy XD