reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Nadrobiłam posty. Nie mogę uwierzyć w to ze juz cześć z nas idzie na usg pierwszego trymestru, ale ten czas leci 🙈 ja sama mam usg w przyszłym tygodniu, najpierw w środę u swojej lekarki, a w czwartek badania prenatalne.

Dzisiaj oczywiście dzien przeleciał mi nie wiem kiedy, odliczam do piątku, mamy rocznicę ślubu i w końcu zjem sushi!! 🤤🤤🤤
Ogarnęłam listę wszystkich Was, które polubiły post, ale poczekam jeszcze do jutra i wyślę do Aniaslu. Później zawsze będzie można kogoś dodać. Organizacyjnie sklecę coś jak powstanie nowy wątek, żebyśmy miały wszystko zebrane w jednym poscie ❤️

Ja bym chciała zrobić niespodzianke swoim przyjaciółkom bo cały czas pytają jak tam nasze invitro i mam już nawet pomysł co zrobić ale na razie, do wyniku Sanco, nawet nie szukam gdzie to mogę zrobić 🥹
Natomiast mój tata jak się dowiedział ze jestem w ciąży to się popłakał :(
A na przykład moja teściowa powiedziała do mojego męża : to teraz wpychaj w nią jedzenie 🙄
Różni ludzie, rożne reakcje 🤭

Ja bym chciała zrobić niespodzianke swoim przyjaciółkom bo cały czas pytają jak tam nasze invitro i mam już nawet pomysł co zrobić ale na razie, do wyniku Sanco, nawet nie szukam gdzie to mogę zrobić 🥹
Natomiast mój tata jak się dowiedział ze jestem w ciąży to się popłakał :(
A na przykład moja teściowa powiedziała do mojego męża : to teraz wpychaj w nią jedzenie 🙄
Różni ludzie, rożne reakcje 🤭
Dla mnie najbardziej przykre jest to, że najbardziej z wiadomości o ciąży cieszył się mój tato i nigdy nie poznał wnuka bo umarł 3 tyg przed porodem 🤷🏼‍♀️ no ale nic z tym nie mogę zrobić tylko się pogodzić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry