reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Hej dziewczyny, ja dzisiaj po wizycie kontrolnej. chyba wszystko ok bo Pani doktor nie Mogła zmierzyć dzidka tak się ustawialo, próbowała Parę razy i odpuściła. Jedynie to słyszałam piękne mocne serduszko
W ta środę mam prenatalne 12+1 wtedy się coś dowiem, oby tylko było ok
Mdłości dalej są ale dużo lżejsze przyjmuje lek xonvea na mdlosci i wymioty, jedyne 85 zł na 5 dni leczenia.... Ale cóż bez tych leków nie mogę funkcjonować... Także liczę że niedługo będą objawy ustępować i będę mogła odstawić ten lek.

Załączniki

• IMG_20230918_093227.jpg
    IMG_20230918_093227.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 65
reklama
Odnośnie powiedzenia szefowi o ciąży to mam w planie w weekend 🤣 W poprzedniej sam się domyślił (bo tydzień wcześniej powiedziałam, że muszę wcześniej wyjść bo mam lekarza), uroki pracy z rodziną 🤣 Póki co z obcych wie tylko koleżanka z pracy. Jesteśmy tylko we dwie, mam nadzieję, że nic się nie będzie działo i będę mogła pracować jak najdłużej 😀
A u mnie wiedza w pracy a w domu nie 😂

Hej dziewczyny, ja dzisiaj po wizycie kontrolnej. chyba wszystko ok bo Pani doktor nie Mogła zmierzyć dzidka tak się ustawialo, próbowała Parę razy i odpuściła. Jedynie to słyszałam piękne mocne serduszko
W ta środę mam prenatalne 12+1 wtedy się coś dowiem, oby tylko było ok
Mdłości dalej są ale dużo lżejsze przyjmuje lek xonvea na mdlosci i wymioty, jedyne 85 zł na 5 dni leczenia.... Ale cóż bez tych leków nie mogę funkcjonować... Także liczę że niedługo będą objawy ustępować i będę mogła odstawić ten lek.
to ruchliwy człowieczek 🥰 ale już duża dzidzia na usg 😍

Jestem w drugiej ciąży i mam przed tym lęk. I już chce być po tym wszystkim.
ja też 🙃 w sumie miałam już powiedzieć po pierwszych badaniach żeby mieli czas na ogarnięcie nowej osoby, ale na razie to odwlekam, bo wiem że będą przyznawane podwyżki i nie chciałabym żeby to wpłynęło w jakiś sposób. I ogólnie chciałabym pracować najlepiej do lutego żeby ogarnąć najważniejsze rzeczy ale nie wiem czy się uda 🤣

reklama
Do góry