Majorkaaaa
Fanka BB :)
K. zgolił brodę. Mała zrobiła wielkie oczy i się rozpłakała. I jak się jej pokazuje albo zagaduje to ryczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moja mówi do starego jak włosy obetnie albo przygoli brodę 'tato jakoś tak brzydko wyglądasz ' i już kilka razy miała miejsce ta sytuacjaK. zgolił brodę. Mała zrobiła wielkie oczy i się rozpłakała. I jak się jej pokazuje albo zagaduje to ryczy
Wow, ale wynik! Trzymam kciuki za krzywą jak marzenie Cytrynowa jest pycha, zwykla może by była dobra jak by mi ją panie wtedy dobrze wymieszały, a nie pół kubka ulepkuCześć! Ja dzisiaj badanie obciążenia glukozą, jestem w szoku, bo na luxmedowym glukometrze wyszła mi glikemia 80 nie miałam takiego wyniku na czczo od kilku lat xD ciekawe jak z krwi wyjdzie. Obawiałam się trochę wypicia tej glukozy, ale mieli chyba z dodatkiem cytryny, była kwaskowata i pyszna
jak mi wyjdą prawidłowe wyniki z krwi to nie wiem co dalej zrobię, wymienię glukometr albo będę co 2-3 tyg chodzić na badanie glikemii z krwiWow, ale wynik! Trzymam kciuki za krzywą jak marzenie Cytrynowa jest pycha, zwykla może by była dobra jak by mi ją panie wtedy dobrze wymieszały, a nie pół kubka ulepku
cześć, super że do nas dołączasz! Z tym chodzeniem na usg to myślę, że większość z nas by chciała tak często podglądaćCześć wszystkim chcialam się przywitać i do was dołączyć. Trochę was podczytuje od jakiegoś czasu, wszystkim życzę powodzenia i szczęśliwego zakończenia
U mnie dziś 8+1, przewidywany termin porodu na 30.04. Aktualnie się urlopuje i odpoczywam. I już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty, która będzie "dopiero" za 1,5 tygodnia. Chyba mogłabym chodzić na USG co tydzień, żeby wiedzieć, że jest dobrze i być spokojniejsza.
Jeszcze raz powodzenia wszystkim
Albo wyrzucisz i nie będziesz sprawdzaćjak mi wyjdą prawidłowe wyniki z krwi to nie wiem co dalej zrobię, wymienię glukometr albo będę co 2-3 tyg chodzić na badanie glikemii z krwi
Witaj wśród nas!Cześć wszystkim chcialam się przywitać i do was dołączyć. Trochę was podczytuje od jakiegoś czasu, wszystkim życzę powodzenia i szczęśliwego zakończenia
U mnie dziś 8+1, przewidywany termin porodu na 30.04. Aktualnie się urlopuje i odpoczywam. I już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty, która będzie "dopiero" za 1,5 tygodnia. Chyba mogłabym chodzić na USG co tydzień, żeby wiedzieć, że jest dobrze i być spokojniejsza.
Jeszcze raz powodzenia wszystkim
taka opcja tez mi przeszla przez mysl, ale to by bylo zbyt piekneAlbo wyrzucisz i nie będziesz sprawdzać
Mój dziś pokazał 92, a o 18 pożarłam 6 wafelków śmietankowych. Wczoraj 105, bo przed 22 wypiłam domowy sok malinowy
Witaj wśród nas!