reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Miałam straszne problemy z TSH w poprzedniej ciąży a teraz właśnie sobie porównałam ,że na początku lipca miałam 3,180 a teraz pod koniec sierpnia już 2,380 więc chyba mi się uspokoiła ta tarczyca ,albo jeszcze podpinam to do płci malucha.Mam syna to może teraz będzie córcia 😁😁🥰
Mi TSH wyszło 0.72 więc chyba zajebiście 😆

reklama
Ja też się bałam - niestety u mnie wynik 92,7 na czczo w krzywej pogrzebał wszystko, ale po dwóch miesiącach nie jest tak źle. A z dodatkowych plusów - 24tc, a ja nadal minus 6kg
waga się utrzymuje bo trzymałas dietę?

Ja właśnie się boje ze ta cukrzyca równa się totalne roztycie a tego nie przeżyje.

Dziewczyny co polecacie na wzdęcia? Rano mam prawie płaski brzuch a teraz wieczorem 5-6 miesiąc no i boli 😓 mam tak codziennie

Dziewczyny co polecacie na wzdęcia? Rano mam prawie płaski brzuch a teraz wieczorem 5-6 miesiąc no i boli 😓 mam tak codziennie
Ten temat mnie prześladuje od początku ciąży a przysięgam nigdy nie miałam z tym problemu… ja biorę lactulosum w syropie a moja gin wczoraj dla żartu chyba mi napisała „szklanka oleju/oliwy działa cuda” nie wiem czy to prawda. No i pije dużo kefiru, jogurty naturalne. Nie powiem żeby było jakoś zajebiście dobrze ale chociaż zszedł mi ten okropny ból brzucha.
Mam i ja swoje wyniki. Wszystko idealnie (łącznie z glukoza tak pośrodku normy) poza Tokso i Różyczka - tokso przeszlam już kiedyś bo mieliśmy kitka a różyczka to szczepienie :) TSH oczywiście nadal brak…

reklama
Do góry