Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Czyli coś chyba powinno już być widać bo to powinien być 8-9 tydzień (skończony)Zwykle od 28 do 34 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli coś chyba powinno już być widać bo to powinien być 8-9 tydzień (skończony)Zwykle od 28 do 34 dni
Bardzo się boję że jest coś nie takCzyli coś chyba powinno już być widać bo to powinien być 8-9 tydzień (skończony)
a czy miałaś robione USG na którym uwidoczniono pęcherzyk w macicy?Bardzo się boję że jest coś nie tak
No chyba, że owulacja się mocno przesunęłaBardzo się boję że jest coś nie tak
mozesz pojutrze powtorzyc badanie, zeby zobaczyc czy beta spada czy rosnie, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze @Anna_30 dobrze mowi, przyrost o niecale 100% przez dwa tygodnie to zdecydowanie za maloBardzo się boję że jest coś nie tak
Tak jest pęcherzyk i było ciałko żółte z zarodkiem a dzisiaj takie zdj dostałama czy miałaś robione USG na którym uwidoczniono pęcherzyk w macicy?
U mnie każda ciąża z minimalnymi objawami i mam 2 córki, ale fakt, że wtedy miałam trądzik na twarzy a teraz nie mam, za to przeszło na plecy więc nie wiem czy to też się zalicza do synkowego glow. no i sama nie wiem, mózg każe mi się nastawić na trzecią córkę, ale bardzo bym chciała teraz syna. No i moja gin na USG stwierdziła, że widzi coś między nogami, ale to jeszcze za wcześnie na potwierdzenie, bo może to być przerośnięta łechtaczka. Na zagranicznym ramzi dziewczyna mówi, że dziewczyna. prenatalne mam 25 września, to będzie 12t z hakiem. Zazwyczaj już wtedy znałam płeć.ja też minimalne objawy więc stawiam na chłopaka. Ale moje keżanki miały podobnie i maja dziewczynki więc to chyba wszystko można między bajki włozyć.
Hej, podobnie wyglądało to u mnie. Ciaza zatrzymała się na 5+5, a ja sama w sumie od skończonego 5 tc się w tej ciąży nie czułam. Ja mialam OM 2 lipca. Bralam duphaston na krwiaka, który prawdopodobnie podtrzymywałam objawy jak powiększone piersi bo po odstawieniu od razu zmalały. A krwiak jeszcze urósł. Czekam teraz na krwawienie, mam jakieś plamienia na razie, ale do szpitala się nie wybieram. Musi się samo oczyścić, bo narkozy sobie nie dam zrobić. Jakoś w mojej głowie nie cxulam się w ciazy I teraz czekam po prostu na okres. Nie przeżywam i nie mam dola, czego i Tobie życzę.Tak jest pęcherzyk i było ciałko żółte z zarodkiem a dzisiaj takie zdj dostałam