reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Hejo, dzisiaj rozpoczynam 8 tydzień, do wizyty zostało mi trochę ponad dobę. U nas miało być 34 stopnie, ale jest jednak trochę chłodniej i to mnie niezmiernie cieszy bo nie czuje się taka napuchnieta. Zaraz idę do fryzjera odświeżyć kolor a później skocze na zakupy do rossmana, muszę kupić coś z kwasem azealinowym do twarzy i ulubiony zel do kąpieli z isany bo dzieciaki wczoraj "niechcacy" zużyły pol butelki 🙈 miłego dnia dziewczyny i udanych wizyt. Czekam na piękne zdjęcia i równie cudne wiadomości ❤️

A tak w ogóle to okropnie, ale to przeokropnie mam ochotę na sushi 😭

Hejo, dzisiaj rozpoczynam 8 tydzień, do wizyty zostało mi trochę ponad dobę. U nas miało być 34 stopnie, ale jest jednak trochę chłodniej i to mnie niezmiernie cieszy bo nie czuje się taka napuchnieta. Zaraz idę do fryzjera odświeżyć kolor a później skocze na zakupy do rossmana, muszę kupić coś z kwasem azealinowym do twarzy i ulubiony zel do kąpieli z isany bo dzieciaki wczoraj "niechcacy" zużyły pol butelki 🙈 miłego dnia dziewczyny i udanych wizyt. Czekam na piękne zdjęcia i równie cudne wiadomości ❤️

rozumiem że pieczone nie załatwi sprawy ? 😅🙃

dopoki sushi jest bez surowej ryby to mozesz jesc do woli :D polecam kawalki w tempurze smazone na glebokim tluszczu 😍😍

rozumiem że pieczone nie załatwi sprawy ? 😅🙃
dopoki sushi jest bez surowej ryby to mozesz jesc do woli :D polecam kawalki w tempurze smazone na glebokim tluszczu 😍😍
Zalatwi załatwi, i w tempurze i pieczone! :D ale muszę wytrzymać to czwartku żeby zgarnąć męża, bo tak samej jesc to mi się nie chce :D a z moich koleżanek to chyba tylko jedna lubi sushi. :/ kiedyś nienawidziłam sushi, a teraz zadaje pytanie jak można go nie lubić:D

reklama
Zalatwi załatwi, i w tempurze i pieczone! :D ale muszę wytrzymać to czwartku żeby zgarnąć męża, bo tak samej jesc to mi się nie chce :D a z moich koleżanek to chyba tylko jedna lubi sushi. :/ kiedyś nienawidziłam sushi, a teraz zadaje pytanie jak można go nie lubić:D
ja we wrzesniu zabieram swojego faceta na sushi, tez nie mozemy sie doczekac :D

Do góry