powerpuff
Moderator
My we wrześniu mamy rocznicę ślubu, więc myślę że sushi też się gdzieś tam musi zmieścić w to swieto ;Dja we wrzesniu zabieram swojego faceta na sushi, tez nie mozemy sie doczekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My we wrześniu mamy rocznicę ślubu, więc myślę że sushi też się gdzieś tam musi zmieścić w to swieto ;Dja we wrzesniu zabieram swojego faceta na sushi, tez nie mozemy sie doczekac
ja uwielbiam, tylko jednak zdecydowa je wolę z surową ryba więc trzeba dać na wstrzymanie .Zalatwi załatwi, i w tempurze i pieczone! ale muszę wytrzymać to czwartku żeby zgarnąć męża, bo tak samej jesc to mi się nie chce a z moich koleżanek to chyba tylko jedna lubi sushi. :/ kiedyś nienawidziłam sushi, a teraz zadaje pytanie jak można go nie lubić
przepraszam.... Ale poczekaj, albo słyszałam gdzieś albo z kimś pisałam (może tutaj) że można zrobić wegański tatar, który jest też mega smaczny, chociaż na pewno nie tak jak prawdziwyojacie, tez dawno tatara nie jadlam… czemu mi przypomnialas ?!
z tego co mi wiadomo to jak ser jest z mleka pasteryzowanego to mozna albo np po obrobce termicznej tezTo prawda że nie zaleca się jeść w ciązy camembert?
oo nie slyszalam o weganskim, jakbys trafila gdzies na przepis to podeslij prosze, lubie takie rzeczyja uwielbiam, tylko jednak zdecydowa je wolę z surową ryba więc trzeba dać na wstrzymanie .
przepraszam.... Ale poczekaj, albo słyszałam gdzieś albo z kimś pisałam (może tutaj) że można zrobić wegański tatar, który jest też mega smaczny, chociaż na pewno nie tak jak prawdziwy
Nie można tego z mleka niepasteryzowanego, ale ja takiego w polskich sklepach nie znalazłam uwielbiam i jem prawie codziennie dzisiaj już teżTo prawda że nie zaleca się jeść w ciązy camembert?
spoko, wydaje mi się że to od sąsiadki słyszałam albo u niej na bociankowym, a dziś na pewno będę się z nią widziała więc zapytamoo nie slyszalam o weganskim, jakbys trafila gdzies na przepis to podeslij prosze, lubie takie rzeczy
trzeba uważać, bo ja kupowałam w Lidlu grana panado z tego co kojarzę który był z niepasteryzowanego robiony. Więc przy takich 'innych' lepiej spojrzeć na składNie można tego z mleka niepasteryzowanego, ale ja takiego w polskich sklepach nie znalazłam uwielbiam i jem prawie codziennie dzisiaj już też
Też uwielbiam. I bym zjadłaMy we wrześniu mamy rocznicę ślubu, więc myślę że sushi też się gdzieś tam musi zmieścić w to swieto ;D
hahaha ja uwielbiam, zazwyczaj ten z biedronki Dzięki za wyjaśnienieNie można tego z mleka niepasteryzowanego, ale ja takiego w polskich sklepach nie znalazłam uwielbiam i jem prawie codziennie dzisiaj już też