Tralalala25
Fanka BB :)
no wlasnie jak mnie meczyly wymioty teraz to tez sie zastanawialam jak kurna te diete ogarnac przy takich objawach jak ja nie bylam w stanie nawet kawalka warzywa zjesc bo od razu mnie odrzucaloU mnie też było to, że ja mało jadłam, wyborcze rzeczy, ponad 3 miesiące to praktycznie tylko wymiotowałam - 5kg miałam... Później jadłam malutkimi porcjami a często. Bo miałam trudności z jedzeniem a jak zjadłam ciut więcej to od razu . Więc obiad potrafiłam jeść ponad godzinę i kilkoma przerwami. Ale z tego co pamiętam to wieczorami jadłam, nawet późno w nocy. Nie mogłam dopuścić do głodu bo . Więc mi nawet trudno czasem było zmierzyć cukier 2h po posilku bo ja już po 1h musiałam coś zjeść....
Tak mi kazała, tak robiłam. Żadnego problemu z dzieckiem nie było. Ja przytyłam 6kg tylko.
Teraz też już się nastawiam na cukrzycę ale będę u innego diabetologa więc zobaczymy co on na to
Spoczko, po prostu pierwszy raz slyszalam, zeby lekarz przy cukrzycy twierdzil, ze dieta jest niepotrzebna, bo tak naprawde jest podstawa czy to przy ciazowej czy przy ‚zwyklej’, bo to jest forma leczenia, ktora ma wyeliminowac czynniki powodujace nieprawidlowe wartosci glikemii.
Ciekawe co inny lekarz Ci powie, no jesli powie to samo co tamta to moze cos w tym jest, musze poczytac o tym