boziu, a ja czekam na dostawce z auchan, ma dla mnie ruskie i boczus na skwarki....Dzień dobry
U nas będzie intensywny dzień - do 12 pracuję, jadę się odświeżyć i na 13:20 gin (jak sie uda to zahaczę optyka przed), po wizycie galop do domu i jedziemy z młodą do kardiologa a potem do liroja po drzwi po zakupach jakiś obiad w kfc albo maczku chyba bardziej przemawiają do mnie skrzydełka, ale dopiero co jedliśmy
Aaaaa i dziś mnie wyjątkowo nie mdli
reklama
Ewela264
Fanka BB :)
hmmm....ruskie.... Mam zamiar robić jak pośle młoda do przedszkolaboziu, a ja czekam na dostawce z auchan, ma dla mnie ruskie i boczus na skwarki....
rozumiem, ja w 1 trymestrze chodzę co 2 tygodnie, tak mi pasuje. W tej mam dodatkowo krwiak, więc tym bardziej muszę kontrolować, bo dwójką dzieci w domu i przeprowadzka za pasem, więc chce wiedzieć co i jak. Lekarka nie narzeka, w końcu place za wizyty, druga sprawa, że ona mnie zna i wie, że z moim adhd się nie wygra, więc jest spokojniejsza wiedząc, co tam z moją macica. Sama mi to powiedziala.taki termin badania wyznaczył lekarz, będę wtedy w 12 tyg. co dla badania prenatalnego jest optymalne. Ostatnią wizytę miałam w ubiegły czwartek i było wszystko ok. A to co się dzieje to pewnie moje jakieś paranoje.
osłabienie od 4 do 8 tc, ból piersi, wzmożony apetyt i przytkany nos. Tyle.Jakie macie dolegliwości w pierwszym trymestrze? Ja mam straszne mdłości, odrzuciło mi kawę (jestem kawoszka ) w ogóle nic nie mogę zjeść, kompletnie na nic nie mam apetytu. Dodatkowo piersi i brzuch jak balon.
serce zaczyna bić w 5+5 i przy dobrym ułożeniu płodu I dobrym sprzęcie już w tym dniu widać pulsowanie na monitorze. Wiec ja myślę, że u Ciebie już by bylo widać, a za wcześnie jest na potwierdzenie żywej ciazy, bo z samego zdjęcia nie ma jak.Pisałam do p dr która prowadziła moja poprzednia ciąże 9 lat temu, bo nie dawało mi spokoju i mi tak odp "pęcherzyk ciążowy w jamie macicy z pęcherzykiem żółtkowym z zarodkiem ale nie mogę powiedzieć czy żywym bo to tylko w trakcie wykonywania usg widać a nie na zdjęciu trzeba poczekać na akcję serca bo jeszcze jest za wcześnie"
dokładnie. Ja wciągam panierowany lub nie panierowany pieczony, razem z frytkami.z tego co mi wiadomo to jak ser jest z mleka pasteryzowanego to mozna albo np po obrobce termicznej tez
DAM jej szanse.no właśnie. Widać gołym okiem. Ja bym zmieniła lekarza.
Okaże się za tydzień we wtorek. Trzeba być dobrej myśliserce zaczyna bić w 5+5 i przy dobrym ułożeniu płodu I dobrym sprzęcie już w tym dniu widać pulsowanie na monitorze. Wiec ja myślę, że u Ciebie już by bylo widać, a za wcześnie jest na potwierdzenie żywej ciazy, bo z samego zdjęcia nie ma jak.
trzymam kciuki, ja mam wizytę w czwartek. Obserwując moje cycki, które są z dnia na dzień wieksze, wszystko rozwija się prawidłowo.DAM jej szanse.
Okaże się za tydzień we wtorek. Trzeba być dobrej myśli
Ewela264
Fanka BB :)
mnie wczoraj sutki bolały .. takie wrażliwe się zrobiły... Masakra jakaśtrzymam kciuki, ja mam wizytę w czwartek. Obserwując moje cycki, które są z dnia na dzień wieksze, wszystko rozwija się prawidłowo.
reklama
mnie bola tylko, jak nacisnę, tak to wcale, ale chodzę bez stanika, bo mnie wnerwiał.mnie wczoraj sutki bolały .. takie wrażliwe się zrobiły... Masakra jakaś