reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Dzien dobry laski! U mnie dzisiaj 7+4 i jak w każdej ciąży zaczyna mi odwalać w kwestii pieczenia ciast. Mimo tego że ma być 30 stopni uparłam się ze upiekę sernik bo mąż jutro idzie na 24h do pracy i chciałam żeby miał coś słodkiego do kawki w wolnej chwili :D mieliśmy jechać nad wodę ale niestety ze względu na tą nieszczęsną legionelle która cały czas gdzieś u nas na podkapraciu grasuje wszystko jest pozamykane. Jakie macie weekendowe plany?
Miłego i pieknego dnia wszystkim ❤️
Hej w sobotę! Ja dzisiaj 7+0, zaczynam 8 tydzien ❤️ od rana nie ma na szczescie upalu, wiec i jajecznica na sniadanie sie przyjela i trening zrobiony 💪🏻 ja wczoraj zrobilam fit 3bita i jest pyyszny, nie moge sie doczekac jesieni i pieczenia cynamonek 🥹🥹 dzisiaj na szczescie nie musze myslec o obiedzie, bo jedziemy zaraz do tesciow, wiec tam na pewno cos pysznego bedzie :D

reklama
Dzień dobry! Ja się zastanawiam jakie ciacho dziś upiec, kusi mnie karpatka 🤭 Ostatnio piekę praktycznie co sobota, ewentualnie robię obiad dla wszystkich, bo soboty pod znakiem remontu i po obiedzie do kawy coś się chętnie zje 😀 U nas dziś prognozują 27 stopni i przelotne burze, ale pewnie przelecą i nas ominą jak zwykle 🤷‍♀️ Jutro przyjeżdża siostra to pewnie po obiedzie znowu jakaś kawa u rodziców 🙂 Tylko pomysłu na obiad (i składników) brak 🤣
Ja też kompletnie nie wiem co z obiadem, sernik natomiast już w piekarniku. A znając mój piekarnik będzie się piekł 3h 😂 zrobiłabym pierogi, mam na nie straszna ochotę ale znowu stać w kuchni przy tej stolnicy, no way 🙈
Hej w sobotę! Ja dzisiaj 7+0, zaczynam 8 tydzien ❤️ od rana nie ma na szczescie upalu, wiec i jajecznica na sniadanie sie przyjela i trening zrobiony 💪🏻 ja wczoraj zrobilam fit 3bita i jest pyyszny, nie moge sie doczekac jesieni i pieczenia cynamonek 🥹🥹 dzisiaj na szczescie nie musze myslec o obiedzie, bo jedziemy zaraz do tesciow, wiec tam na pewno cos pysznego bedzie :D
O to ja poproszę przepis na tego fit 3bita 🤩

Ja również proszę o przepis na 3bita 😄

Ja też kompletnie nie wiem co z obiadem, sernik natomiast już w piekarniku. A znając mój piekarnik będzie się piekł 3h 😂 zrobiłabym pierogi, mam na nie straszna ochotę ale znowu stać w kuchni przy tej stolnicy, no way 🙈

O to ja poproszę przepis na tego fit 3bita 🤩
prosze bardzo :D @M4laMi

Załączniki

• IMG_5327.jpeg
    IMG_5327.jpeg
    87,7 KB · Wyświetleń: 67
Cześć,
U mnie też dzisiaj lepiej ogarnęłam z mężem bluszcz na ogrodzeniu, a teraz obiad gotuje. Mdłości jakby mniejsze, ale są.
Po południu idziemy na urodziny do siostrzeńca.
Powoli trzeba myśleć o roku szkolnym u mnie na stanie 8 klasa, 5 klasa i zerówka...

Jak fit to może i ja bym się skusiła 😀 bo ciasto jeszcze zjem a innych słodyczy mi się nie chce 🤣 wczoraj po fryzjerze byłam w lidlu i kupiłam nam po paczce chrupków, może nas najdzie chcica 😀

Na dziś będą udka z ziemniakami, zaraz pójdę działać. A na jutro podobno sie szykuje wyjazd na rybę 😁 teraz będę myśleć co w poniedziałek zjemy 🤣

Ja fryzurek bo nie mam do tego ręki🙆będę musiała poćeiczyć.A jak to jest ,dziewczynki jak się rodzą to zawsze mają takie czuprynki ? Syn nie miał za dużo włosków
Jak się syn rodził to miał tyle włosów, że szok 😂 koleżanka córki łysa półtorej roku była więc to wszystko przypadek :)
Mi pasuje, że z młodym co 2 mce do barbera i spokój

reklama
Do góry