reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

U mnie tez dziś 8+0 z OM.
Od wczoraj czuje się gorzej, jakaś jestem zmulona w dodatku mam zatkany nos i pobolewa mnie gardło.
Nie mam za bardzo apetytu żeby jeść, ale czuje głód. A jak już coś zjem to tak średnio się czuje.

Poza tym przez te upały ja nie jestem w stanie nic robić oprócz podstawowych koniecznych czynności.
Ledwo wczoraj nastawiłam kilka pran trochę odkurzylam a wieczorem pojechałam na zakupy.
Niech te upały się już kończą …

reklama
Hej dziewczyny

Ja jakieś osłabienie mam też, do tego jestem bardzo drażliwa.

Ale już mnie tak nie ciągnie w podbrzuszu, jakby trochę lepiej ale przez ostatnie dwa dni to wieczorami ciężko było już.

Mam wizytę na 30 sierpnia (NFZ) i na 4 września (z pakietu medycznego)
Zastanawiam się ciagle czy iść na ta 30 sierpnia czy już będzie coś widać (wg usg będzie to 6w1d a wg om już niby 7w1d

A powiedzcie dziewczyny czy jeszcze pracujecie czy już jesteście na l4?
Nie wiem jak ja wrócę do pracy bo czuje się totalnie zmęczona a pracuje z dziećmi wiec to tez dość męcząca praca ;(

Hej dziewczyny

Ale już mnie tak nie ciągnie w podbrzuszu, jakby trochę lepiej ale przez ostatnie dwa dni to wieczorami ciężko było już.

Zastanawiam się ciagle czy iść na ta 30 sierpnia czy już będzie coś widać (wg usg będzie to 6w1d a wg om już niby 7w1d

Nie wiem jak ja wrócę do pracy bo czuje się totalnie zmęczona a pracuje z dziećmi wiec to tez dość męcząca praca ;(
hej myślę że to indywidualna sprawa. Ja pracuję i planuje do końca stycznia. Ale wiadomo życie zweryfikuje.

ooo to długo masz w planach pracować. A gdzie pracujesz ? W jakiej branży ?
Jestem kierownikiem działu zakupów i średnio chce i mogę zostawić dzial. Nie wiem co będzie jak powiem w pracy bo mam nowa dziewczynę i nie mam pojęcia jak zostawię ja z obowiązkami. Ale ogólnie ja się praca przejmuje. Niejeden poprostu miałby to gdzieś 🤦 takie zboczenie.

Hej dziewczyny

Ja wylądowałam na L4 bo nie byłam w stanie wypełniać obowiązków 🤷🏼‍♀️ poza tym mogę pracować tylko do 16tc więc wątpię że jeszcze wrócę jak przejdzie ten najcięższy okres ale zobaczymy

Laski, a ja dalej w tematach pozaciazowych 😅 był sernik, wyszedl super chyba najlepszy w moim życiu ALE mam ochotę nieustannie na ten nieszczęsny placek ze śliwkami. Od kiedy mieszkamy w tym domu, czyli jakieś 6 lat pieczenie kruchego ciasta w piekarniku to dramat i właściwie chyba jeszcze nigdy mi żadne dobre nie wyszło. Macie jakieś sprawdzone sposoby na ciasto, żeby przede wszystkim nie wyszedl zakalec?

Jestem kierownikiem działu zakupów i średnio chce i mogę zostawić dzial. Nie wiem co będzie jak powiem w pracy bo mam nowa dziewczynę i nie mam pojęcia jak zostawię ja z obowiązkami. Ale ogólnie ja się praca przejmuje. Niejeden poprostu miałby to gdzieś 🤦 takie zboczenie.
rozumiem ;) pamiętaj ze Twoje zdrowie najważniejsze i maluszka ;)

Ja już jestem wściekła przez to,że od tygodnia jestem głodna a nie mogę nic zjeść.Leże jak placek i nie mogę nic zrobić.Od poniedziałku schudłam 2 kilo.Jeszcze syn tak w p***de daje,że zwariować można.W nocy też spać nie mogę.Jestem już sfrustrowana całą tą sytuacją 😤

reklama
Ja już jestem wściekła przez to,że od tygodnia jestem głodna a nie mogę nic zjeść.Leże jak placek i nie mogę nic zrobić.Od poniedziałku schudłam 2 kilo.Jeszcze syn tak w p***de daje,że zwariować można.W nocy też spać nie mogę.Jestem już sfrustrowana całą tą sytuacją 😤
ja tez mam dziś gorszy dzień, mdli mnie jak diabli, mam odruch wymiotny na wszystko o czym pomyśle a z drugiej strony chce mi się jeść. We wtorek mam wrócić do pracy i nie wiem jak ja to zrobię w takim stanie. Mam nadzieje ze to tylko przejściowe …

Do góry