reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Dzien dobry laski! U mnie dzisiaj 7+4 i jak w każdej ciąży zaczyna mi odwalać w kwestii pieczenia ciast. Mimo tego że ma być 30 stopni uparłam się ze upiekę sernik bo mąż jutro idzie na 24h do pracy i chciałam żeby miał coś słodkiego do kawki w wolnej chwili :D mieliśmy jechać nad wodę ale niestety ze względu na tą nieszczęsną legionelle która cały czas gdzieś u nas na podkapraciu grasuje wszystko jest pozamykane. Jakie macie weekendowe plany?
Miłego i pieknego dnia wszystkim ❤️
Hej w sobotę! Ja dzisiaj 7+0, zaczynam 8 tydzien ❤️ od rana nie ma na szczescie upalu, wiec i jajecznica na sniadanie sie przyjela i trening zrobiony 💪🏻 ja wczoraj zrobilam fit 3bita i jest pyyszny, nie moge sie doczekac jesieni i pieczenia cynamonek 🥹🥹 dzisiaj na szczescie nie musze myslec o obiedzie, bo jedziemy zaraz do tesciow, wiec tam na pewno cos pysznego bedzie :D

reklama
Dzień dobry! Ja się zastanawiam jakie ciacho dziś upiec, kusi mnie karpatka 🤭 Ostatnio piekę praktycznie co sobota, ewentualnie robię obiad dla wszystkich, bo soboty pod znakiem remontu i po obiedzie do kawy coś się chętnie zje 😀 U nas dziś prognozują 27 stopni i przelotne burze, ale pewnie przelecą i nas ominą jak zwykle 🤷‍♀️ Jutro przyjeżdża siostra to pewnie po obiedzie znowu jakaś kawa u rodziców 🙂 Tylko pomysłu na obiad (i składników) brak 🤣
Ja też kompletnie nie wiem co z obiadem, sernik natomiast już w piekarniku. A znając mój piekarnik będzie się piekł 3h 😂 zrobiłabym pierogi, mam na nie straszna ochotę ale znowu stać w kuchni przy tej stolnicy, no way 🙈
Hej w sobotę! Ja dzisiaj 7+0, zaczynam 8 tydzien ❤️ od rana nie ma na szczescie upalu, wiec i jajecznica na sniadanie sie przyjela i trening zrobiony 💪🏻 ja wczoraj zrobilam fit 3bita i jest pyyszny, nie moge sie doczekac jesieni i pieczenia cynamonek 🥹🥹 dzisiaj na szczescie nie musze myslec o obiedzie, bo jedziemy zaraz do tesciow, wiec tam na pewno cos pysznego bedzie :D
O to ja poproszę przepis na tego fit 3bita 🤩

Ja również proszę o przepis na 3bita 😄

Ja też kompletnie nie wiem co z obiadem, sernik natomiast już w piekarniku. A znając mój piekarnik będzie się piekł 3h 😂 zrobiłabym pierogi, mam na nie straszna ochotę ale znowu stać w kuchni przy tej stolnicy, no way 🙈

O to ja poproszę przepis na tego fit 3bita 🤩
prosze bardzo :D @M4laMi

Załączniki

• IMG_5327.jpeg
    IMG_5327.jpeg
    87,7 KB · Wyświetleń: 63
Cześć,
U mnie też dzisiaj lepiej ogarnęłam z mężem bluszcz na ogrodzeniu, a teraz obiad gotuje. Mdłości jakby mniejsze, ale są.
Po południu idziemy na urodziny do siostrzeńca.
Powoli trzeba myśleć o roku szkolnym u mnie na stanie 8 klasa, 5 klasa i zerówka...

Jak fit to może i ja bym się skusiła 😀 bo ciasto jeszcze zjem a innych słodyczy mi się nie chce 🤣 wczoraj po fryzjerze byłam w lidlu i kupiłam nam po paczce chrupków, może nas najdzie chcica 😀

Na dziś będą udka z ziemniakami, zaraz pójdę działać. A na jutro podobno sie szykuje wyjazd na rybę 😁 teraz będę myśleć co w poniedziałek zjemy 🤣

Ja fryzurek bo nie mam do tego ręki🙆będę musiała poćeiczyć.A jak to jest ,dziewczynki jak się rodzą to zawsze mają takie czuprynki ? Syn nie miał za dużo włosków
Jak się syn rodził to miał tyle włosów, że szok 😂 koleżanka córki łysa półtorej roku była więc to wszystko przypadek :)
Mi pasuje, że z młodym co 2 mce do barbera i spokój

reklama
Do góry