reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Jakie dostałaś tabletki? Ja też mam. Koszmarne mdłości cała dobe... Aż czasami mam ochotę sobie wyrwać włosy z głowy 😁 a jak mam wejść do kuchni i zrobić obiad to jest dla mnie najgorsza tortura.....

Gratuluję 🥰
Xnovea jest chyba na mdłości.

Kurde ja mam tylko czasem i to minimalne.
Obawiam się że znow to zle wróży.

reklama
Xonvea i mam nadzieję że pomoże, bo ciężko to inaczej widzę dla mnie wyjście do lekarza to wielka wyprawa ogolniw moje samopoczucie do kitu dobrze ze chociaż ta kruszynka się dobrze rozwija i wynagradza, na pocieszenie moja pani doktor mówi że jak nie dobrze to dobrze 🤗

Xnovea jest chyba na mdłości.

Kurde ja mam tylko czasem i to minimalne.
Obawiam się że znow to zle wróży.
Niczym się nie martw, wsrod moich znajomych tylko ja mam Takie cholerne całodobowe mdlosci, moje koleżanki Miały delikatne rano czasem w południe lub wieczorem, wszystko zależy od organizmu
Mdłości lub ich brak nie jest wyznacznikiem, nie ma Się co martwić 🥰
Powiem ci że ja w pierwszej ciąży miałam takie Mdłości że myślałam że oszaleje modliłam się żeby w tej mnie ominęło, ale niestety są... Także czasem zazdroszczę tym kobitkom które Nie mają 😁
Będzie dobrze zobaczysz nie ma się co martwić na zapas

Xonvea i mam nadzieję że pomoże, bo ciężko to inaczej widzę dla mnie wyjście do lekarza to wielka wyprawa ogolniw moje samopoczucie do kitu dobrze ze chociaż ta kruszynka się dobrze rozwija i wynagradza, na pocieszenie moja pani doktor mówi że jak nie dobrze to dobrze 🤗
Noo mam tak samo... Wiem co czujesz w pierwszej ciąży pierwsze dwa miesiące przelezalam, moja mama przynosiła mi do pokoju jedzenie bo inaczej tragedia... W tej niestety muszę funkcjonować ale jest ciężko... No ale najważniejsze żeby dzidzie były zdrowe reszta to pikuś

No właśnie dla przykładu moja siostra samopoczucie jakby wogole w ciąży nie była tak więc każda ciąża inna, ale nic tak nie poprawia humoru jak to serduszko na ekranie 😍

Ja juz po wizycie serduszko pięknie biło termin porodu 10 kwiecień 😊😍 troche mnie ta wizyta uspokoiła, dostałam tabletki na tw mdłości żebym mogła jakoś Chociaż funkcjonować 🤗
Dostałaś xonvea czy coś innego? Dobra doczytałam :) ja będę musiała gdzieś dobrze poszukać, bo one kosztują u mnie niecałą 100 za 20 tabletek 😏 a czytałam że ponad 60% kobiet musi zażywać 4 dziennie 😶

Ostatnia edycja:
Zamowilam detektor tętna. 😅 w drugiej ciazy udało mi się złapać tętno dziecka w 7 tygodniu, na pewno dziecka, bo jest aplikacja i mierzy tętno, 150 to na pewno nie moje. Popróbuje, jak dotrze. 😅

reklama
Do góry