powerpuff
Moderator
Chyba nie mam na to siły na razieNa zatrzymaną wodę polecam szczotkowanie to naprawdę działa a wystarczą 2-3 min dziennie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie mam na to siły na razieNa zatrzymaną wodę polecam szczotkowanie to naprawdę działa a wystarczą 2-3 min dziennie!
Witaj! Super, że dołączyłaśCześć dziewczyny! Witam się i ja, w zeszłym tygodniu wyszedł pozytywny test, dzisiaj zapisałam się do lekarza TP wychodzi na 25.04, czyli pewnie będę jedna z ostatnich . Tak samo jak z moją 16 miesięczną córką, która miała być marcowa a końcowo wyszła kwietniowa - byłam ostatnią mamą na grupie Wizytę mam umówioną dopiero na 12.09, jestem ciekawa czy wytrzymam Chcę się jeszcze na NFZ umówić, żeby chociaż skierowanie na badania dostać. Oby tylko tu z wami zostać do końca, trzymam za nas wszystkie kciuki
A to nawet na kibelku możnaChyba nie mam na to siły na razie
Ja dzisiaj miałam ochotę na ziemniaki więc cały mój obiad to były ziemniaki i sałatka i uwaga! Wszystko zostało w żołądkuMoje dzisiejsze zachcianki jeszcze nie ruszyłam a zachciało mi się zaraz po śledziu... śledź w sosie salsa już mi się przejadł
To na wypasie u nas były ziemniaki, schabowy i kalafior w bułceJa dzisiaj miałam ochotę na ziemniaki więc cały mój obiad to były ziemniaki i sałatka
Moja zachcianka to pasztet Podlaski, chyba najgorszy z możliwych, ale jak sobie pomysle o bułce z masełkiem i tym syfem to dostaje slinotoku no i pomidorek żeby było zdrowiejMoje dzisiejsze zachcianki jeszcze nie ruszyłam a zachciało mi się zaraz po śledziu... śledź w sosie salsa już mi się przejadł