reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się i ja, w zeszłym tygodniu wyszedł pozytywny test, dzisiaj zapisałam się do lekarza 🫣 TP wychodzi na 25.04, czyli pewnie będę jedna z ostatnich 🙃. Tak samo jak z moją 16 miesięczną córką, która miała być marcowa a końcowo wyszła kwietniowa - byłam ostatnią mamą na grupie 😁 Wizytę mam umówioną dopiero na 12.09, jestem ciekawa czy wytrzymam 🙈 Chcę się jeszcze na NFZ umówić, żeby chociaż skierowanie na badania dostać. Oby tylko tu z wami zostać do końca, trzymam za nas wszystkie kciuki🤞
Witaj! Super, że dołączyłaś 😄

Moje dzisiejsze zachcianki 🤣 jeszcze nie ruszyłam a zachciało mi się zaraz po śledziu... śledź w sosie salsa już mi się przejadł 🤣🤣

Załączniki

• 20230821_193705.jpg
    20230821_193705.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 48
Widziałam, że przewijał się temat detektora tętna - ja posiadam i polecam ☺️W poprzedniej ciąży uspokajał mi głowę, najpierw jak nie było jeszcze czuć ruchów a potem jak się wydawało, że tych ruchów jest za mało. Za każdym razem, czasem po krótszej, czasem po dłuższej chwili mi się udawało tętno znaleźć, zwłaszcza jak była większa i już wiadomo było dokładniej w którym miejscu szukać 😉

reklama
Do góry