reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się i ja, w zeszłym tygodniu wyszedł pozytywny test, dzisiaj zapisałam się do lekarza 🫣 TP wychodzi na 25.04, czyli pewnie będę jedna z ostatnich 🙃. Tak samo jak z moją 16 miesięczną córką, która miała być marcowa a końcowo wyszła kwietniowa - byłam ostatnią mamą na grupie 😁 Wizytę mam umówioną dopiero na 12.09, jestem ciekawa czy wytrzymam 🙈 Chcę się jeszcze na NFZ umówić, żeby chociaż skierowanie na badania dostać. Oby tylko tu z wami zostać do końca, trzymam za nas wszystkie kciuki🤞
Witaj! Super, że dołączyłaś 😄

Moje dzisiejsze zachcianki 🤣 jeszcze nie ruszyłam a zachciało mi się zaraz po śledziu... śledź w sosie salsa już mi się przejadł 🤣🤣

Załączniki

• 20230821_193705.jpg
    20230821_193705.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 53
Widziałam, że przewijał się temat detektora tętna - ja posiadam i polecam ☺️W poprzedniej ciąży uspokajał mi głowę, najpierw jak nie było jeszcze czuć ruchów a potem jak się wydawało, że tych ruchów jest za mało. Za każdym razem, czasem po krótszej, czasem po dłuższej chwili mi się udawało tętno znaleźć, zwłaszcza jak była większa i już wiadomo było dokładniej w którym miejscu szukać 😉

reklama
Do góry