reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Jakie dostałaś tabletki? Ja też mam. Koszmarne mdłości cała dobe... Aż czasami mam ochotę sobie wyrwać włosy z głowy 😁 a jak mam wejść do kuchni i zrobić obiad to jest dla mnie najgorsza tortura.....

Gratuluję 🥰
Xnovea jest chyba na mdłości.

Kurde ja mam tylko czasem i to minimalne.
Obawiam się że znow to zle wróży.

reklama
Xonvea i mam nadzieję że pomoże, bo ciężko to inaczej widzę dla mnie wyjście do lekarza to wielka wyprawa ogolniw moje samopoczucie do kitu dobrze ze chociaż ta kruszynka się dobrze rozwija i wynagradza, na pocieszenie moja pani doktor mówi że jak nie dobrze to dobrze 🤗

Xnovea jest chyba na mdłości.

Kurde ja mam tylko czasem i to minimalne.
Obawiam się że znow to zle wróży.
Niczym się nie martw, wsrod moich znajomych tylko ja mam Takie cholerne całodobowe mdlosci, moje koleżanki Miały delikatne rano czasem w południe lub wieczorem, wszystko zależy od organizmu
Mdłości lub ich brak nie jest wyznacznikiem, nie ma Się co martwić 🥰
Powiem ci że ja w pierwszej ciąży miałam takie Mdłości że myślałam że oszaleje modliłam się żeby w tej mnie ominęło, ale niestety są... Także czasem zazdroszczę tym kobitkom które Nie mają 😁
Będzie dobrze zobaczysz nie ma się co martwić na zapas

Xonvea i mam nadzieję że pomoże, bo ciężko to inaczej widzę dla mnie wyjście do lekarza to wielka wyprawa ogolniw moje samopoczucie do kitu dobrze ze chociaż ta kruszynka się dobrze rozwija i wynagradza, na pocieszenie moja pani doktor mówi że jak nie dobrze to dobrze 🤗
Noo mam tak samo... Wiem co czujesz w pierwszej ciąży pierwsze dwa miesiące przelezalam, moja mama przynosiła mi do pokoju jedzenie bo inaczej tragedia... W tej niestety muszę funkcjonować ale jest ciężko... No ale najważniejsze żeby dzidzie były zdrowe reszta to pikuś

No właśnie dla przykładu moja siostra samopoczucie jakby wogole w ciąży nie była tak więc każda ciąża inna, ale nic tak nie poprawia humoru jak to serduszko na ekranie 😍

Ja juz po wizycie serduszko pięknie biło termin porodu 10 kwiecień 😊😍 troche mnie ta wizyta uspokoiła, dostałam tabletki na tw mdłości żebym mogła jakoś Chociaż funkcjonować 🤗
Dostałaś xonvea czy coś innego? Dobra doczytałam :) ja będę musiała gdzieś dobrze poszukać, bo one kosztują u mnie niecałą 100 za 20 tabletek 😏 a czytałam że ponad 60% kobiet musi zażywać 4 dziennie 😶

Ostatnia edycja:
Zamowilam detektor tętna. 😅 w drugiej ciazy udało mi się złapać tętno dziecka w 7 tygodniu, na pewno dziecka, bo jest aplikacja i mierzy tętno, 150 to na pewno nie moje. Popróbuje, jak dotrze. 😅

reklama
Do góry