reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Widzicie. Z tej perspektywy jest płaski i podłużny.
Oglądając to zdjęcie USG przypomniało. Mi się że mój pęcherzyk wyglądał całkiem Podobnie (ciąża 5 lat temu) i wszystko było ideolo
Tylko twoje usg jakby przybliżone

Załączniki

• Screenshot_2023-08-18-17-06-07-212_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-08-18-17-06-07-212_com.google.android.apps.photos.jpg
    208,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dzień dobry kochane, u mnie dramat tak mnie mdli ze nie umiem funkcjonować, musiałam poprosić o urlop w pracy ale cos czuje ze w pon pójdę na zwolnienie, ttm bardziej ze pracuje w sklepie gdzie soe dźwiga tony towaru a co sie schylam to 🤮myślałam ze przynajmniej jesscze miesiąc popracuje ale niestety 🥺
Ja też pracuje w sklepie ale w Belgii do 6 miesiąca ciąży trzeba pracować chyba że są wskazania aby wcześniej iść na zwolnienie, ja akurat mało na sklepie pracuje a stoję na info balie chociaż fizycznej pracy tam też sporo mam ale jeszcze nikt nie wie o ciąży

U mnie do wizyty jeszcze równo 13 dni 🥴 dziś wg apki 6+4, żadnych mdlosci czy zachcianek, ból piersi przy dotyku i chodzeniu, zaparcia dalej mam, zawroty przeszły, brzuch wzdęty piersi powiększone i tak o.. Czekam na tą wizytę a czas się dłuży okropnie :c

reklama
Ja juz po. Dostalam duphaston, na usg ledwo było coś widać ale pomiar zgadza się mniej więcej z tym co wychodzi z om bo dzisiaj wg aplikacji wypada mi 6+3. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Nie wiem czemu cały czas martwię się ze coś będzie nie tak i nie potrafię sobie przetłumaczyć zeby sie ogarnąć :( tak jak ktoras z Was napisala, że skoro poprzednie ciążę były ok to ile można mieć tego szczęścia w życiu... no nic, teraz odliczanie do następnej wizyty

Załączniki

• 20230818_175047.jpg
    20230818_175047.jpg
    1 006,4 KB · Wyświetleń: 83
Do góry