Majorkaaaa
Fanka BB :)
Ja pierwsze zaliczyłam w poprzedni poniedziałek, jeszcze przed porządnymi kreskamiJednak dzisiaj pierwsze wymioty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwsze zaliczyłam w poprzedni poniedziałek, jeszcze przed porządnymi kreskamiJednak dzisiaj pierwsze wymioty
Witam w klubieJednak dzisiaj pierwsze wymioty
Mamy wizytę tego samego dnia!A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że nawet nie wiem czy te moje męczarnie mają jakiś sens bo pierwsza wizyta za tydzień w czwartek
u mnie ostatni dzień urlopu, jutro wracam już do pracy i czeka mnie 8h przed komputerem więc skończą się takie drzemki. Nie wiem jak to przetrwam z mdłościamikurcze ile ja bym oddała za taką drzemkę !
Tłumacze to sobie, że bobo się dobrze rozwija skoro takie zamieszanie robi z moim ciałemMamy wizytę tego samego dnia!
Wierzę, że Twoje cierpienie się opłaci i wszystko będzie dobrze!
u mnie ostatni dzień urlopu, jutro wracam już do pracy i czeka mnie 8h przed komputerem więc skończą się takie drzemki. Nie wiem jak to przetrwam z mdłościami
mnie nie, dzisiaj jest trochę lepiej, ale kilka ostatnich dni było nasilenie, nawet wymioty były kilka razy co mi się w poprzedniej ciąży nie zdarzałoMatko, jaki wysyp mdlosci. Wspolczuje wam, dziewczyny.
Czy kogoś, poza mną, ominęły? Bo ja mam za to apetyt na pewno nie dla dwojga, a za dwoje.
Na pewno tak jest!Tłumacze to sobie, że bobo się dobrze rozwija skoro takie zamieszanie robi z moim ciałem
that’s the spirit!Tłumacze to sobie, że bobo się dobrze rozwija skoro takie zamieszanie robi z moim ciałem
Współczuje. Choc wierzę, że wszystko jest prawidłowo, skoro takie objawy.mnie nie, dzisiaj jest trochę lepiej, ale kilka ostatnich dni było nasilenie, nawet wymioty były kilka razy co mi się w poprzedniej ciąży nie zdarzało
U mnie na szczęście też cisza w tym temacieMatko, jaki wysyp mdlosci. Wspolczuje wam, dziewczyny.
Czy kogoś, poza mną, ominęły? Bo ja mam za to apetyt na pewno nie dla dwojga, a za dwoje.
no może być ciężko. Ja muszę w końcu napisać wniosek o przejęcie na pracę hybrydowa żeby pracować z domu częściej. W pracy wolę nie mówić przed 12 tygodniemMamy wizytę tego samego dnia!
Wierzę, że Twoje cierpienie się opłaci i wszystko będzie dobrze!
u mnie ostatni dzień urlopu, jutro wracam już do pracy i czeka mnie 8h przed komputerem więc skończą się takie drzemki. Nie wiem jak to przetrwam z mdłościami