reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Na pewno! Ja w pierwszej ciąży miałam 29 to nawet te wymioty jakoś zniosłam... A teraz normalnie koniec świata 😆 testament chyba napiszę. Sama się na siebie denerwuje że stękam i marudzę jak stara baba ale no normalnie się nie da...
a beda mowic, ze kobiety to slaba plec xd jakby moj facet czul sie tak jak ja teraz to bym miala inwalide w domu xd

reklama
To jest bardzo ciekawe, moja koleżanka z pracy w żadnej nie miała mdłości, tylko zgaga ją męczyła, ale tylko po drożdżówkach 🤔
No ciekawe. U mnie wszystkie ciaze takie same, zero mdlosci, zero zgagi (w ogole nigdy w zyciu nie mialam zgagi), wielki aptetyt, ogromny, ale nie mogę pic gazowanych, bo mi rozsadza żołądek, i w późniejszym etapie czarnej herbaty, czuje się po niej, jakbym polknela kamien. Czemu akurat herbaty? 🤷‍♀️ a tak ja lubię. Na razie nic mi się nie dzieje, więc pije, ile mogę. 😅

Ja się czuję jakbym była zupełnie inną osobą. Idę i SAPIE. gdzie w pierwszej ciąży na kilka dni przed porodem to skakałam jak kózka 😆 śmieje się, że teraz się tak okropnie czuję bo po 30ce to człowiek już nie ten sam 😆😆😆😆😆 ale serio jest mi dużo gorzej...
Ja dostalam bejbika na 40 urodziny, dokładnie dzien po nich został zrobiony. 🤣 to co mam powiedzieć, hehe? Ale w każdej od 4 do 8 tygodnia czulam sie taka zmeczona, jeszcze w tygodnie I będzie z górki. 🤗

Ja dostalam bejbika na 40 urodziny, dokładnie dzien po nich został zrobiony. 🤣 to co mam powiedzieć, hehe? Ale w każdej od 4 do 8 tygodnia czulam sie taka zmeczona, jeszcze w tygodnie I będzie z górki. 🤗
Ale po 40 to człowiek jest już pogodzony z życiem 🤣🤣🤣 ja cały czas słyszę, że się zachowuje jakbym miała 20 lat i ze pora się pogodzić z dorosłością 🤣🤣🤣

Jeszcze o zgadze zapomniałam 🤦‍♀️ jak mi przeszły mdłości to przyszła zgaga. Ciekawe co teraz mnie zaskoczy 😆😆😆😆😆
Ja się na stałe zaprzyjaźniłam z rennie 🤣 i takie zapasy zrobiłam, że mam prawie 2 pudełka zapasu 🤣 teraz mam rzadko, 2 tygodnie temu przez 2 albo 3 dni trochę dokuczała, pierwsza myśl, że to po serku topionym a druga że może coś jest na rzeczy 🤣

Ja właśnie obudziłam się z 2h drzemki 🤣 Zasnęłam w trakcie czytania forum widocznie tak mnie dzisiejsze wyjście do labu zmęczyło 🤣
Ja też dopiero wstałam, nie wiem nawet kiedy zasnęłam. Dobrze ze mąż mnie obudził bo dzieci chyba miałyby nocownie w placówkach dzisiaj 😅 mogłabym spać całe dnie i noce, bardziej mnie męczy to ze spie niż jak coś robię, ale to jest silniejsze ode mnie 🙈
Matko, jaki wysyp mdlosci. Wspolczuje wam, dziewczyny.
Czy kogoś, poza mną, ominęły? Bo ja mam za to apetyt na pewno nie dla dwojga, a za dwoje. 😅
dołączam do klubu bez mdlosci. Wprawdzie totalnie odrzuciło mnie od kawy i raz jak się napilam to myslalam ze zwymiotuje, ale to była jednorazowa akcja na razie :D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry