reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

wooow, ale wiadomość! Poradzicie sobie bez problemu! Gratuluję 😍😍
Dziękujemy 🥰 Jeszcze tylko serduszek nie było widać bo za wcześnie dopiero 6 tydzień. W następną środę kolejna wizyta więc mam nadzieję, że będzie widać już coś więcej. Dajcie znać, jak będziecie po pierwszym usg, czy będzie ktoś jeszcze z ciążą bliźniaczą na grupie🤭 Czy tylko ja mam takie szczęście. Poza tym mąż żartował na początku że mogłybyć bliźniaki 😁

reklama
Dziewczyny byłam dzisiaj na usg i muszę się z Wami czymś podzielić. Ostatnio było na usg widać jeden zarodek, dziś doktor pokazuje mi ekran i mówi ma pani bliźniaki 🤭 Jestem w szoku...ale u mojego męża w rodzinie jest sporo bliźniaków więc chyba w rodzinie nic nie ginie jak to się mówi, to moja pierwsza ciąża wiec dwa za jednym zamachem by się udało, nie wiem jak podołamy z mężem, ale aby zdrowo rosły 😊🥰
Wow! Ale cudownie! Jednojajowe, tak? Co maz na to? 🥰

Wszystko zależy od tego gdzie laboratorium oddaje krew do analizy. U mnie diagnostyka wysyła krew do Wrocławia a alab do Lubina. Swoją drogą, w diagnostyce mam większość badań tego samego dnia chyba, że są to badania hormonów. Wtedy są na drugi dzień.
U nas są laboratoria w Krakowie, ale w alab oddawałam krew w Krakowie, a wyniki były późno, a wczoraj i dziś na moim zad..iu, i byly o 14 wczoraj i 16.30 dzis.

Dziewczyny byłam dzisiaj na usg i muszę się z Wami czymś podzielić. Ostatnio było na usg widać jeden zarodek, dziś doktor pokazuje mi ekran i mówi ma pani bliźniaki 🤭 Jestem w szoku...ale u mojego męża w rodzinie jest sporo bliźniaków więc chyba w rodzinie nic nie ginie jak to się mówi, to moja pierwsza ciąża wiec dwa za jednym zamachem by się udało, nie wiem jak podołamy z mężem, ale aby zdrowo rosły 😊🥰
Oo pięknie! Gratulacje😊

Dziękujemy 🥰 Jeszcze tylko serduszek nie było widać bo za wcześnie dopiero 6 tydzień. W następną środę kolejna wizyta więc mam nadzieję, że będzie widać już coś więcej. Dajcie znać, jak będziecie po pierwszym usg, czy będzie ktoś jeszcze z ciążą bliźniaczą na grupie🤭 Czy tylko ja mam takie szczęście. Poza tym mąż żartował na początku że mogłybyć bliźniaki 😁
A badałaś betę? Faktycznie wartości są wyższe niż w pojedynczej ciąży? Serdecznie gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. 🥰

Nie smakował mi dziś obiad... W ogóle ziemniaki miały dziwny smak już wczoraj, K. mówił, że dobre... Ziemniaki ble i kotlet z karkówki też ble. 🤪 Jutro zrobię pomidorową to może będzie bardziej zjadliwe 🤣

reklama
Do góry