Wtrampkach
Aktywna w BB
A ze Śląska są mamuśki?
i ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ze Śląska są mamuśki?
i ja
Wszystko zależy od labo. Zawsze pobierając krew o 7:00 w jednym wynik miałam po kilku godzinach, a w innym dopiero późnym wieczorem.Ja Kraków, a niebawem będę pod Zamościem, czyli lubelskie.
Jak wy to robicie, że macie betę tak szybko, ja czekam od 9 i nie ma nic na razie. Mialam ja gdzieś, ale jak już zrobilam, to się denerwuje wynikiem, o, takie to głupie.
Czekam więc, cóż mi pozostaje.Wszystko zależy od labo. Zawsze pobierając krew o 7:00 w jednym wynik miałam po kilku godzinach, a w innym dopiero późnym wieczorem.
O A ja studiuje w KrakowieJa Kraków, a niebawem będę pod Zamościem, czyli lubelskie.
Jak wy to robicie, że macie betę tak szybko, ja czekam od 9 i nie ma nic na razie. Mialam ja gdzieś, ale jak już zrobilam, to się denerwuje wynikiem, o, takie to głupie.
im wyższa beta tym przyrosty się zmniejszają, na tym poziomie to już ocena usg będzie najbardziej miarodajnaOdebrałam wyniki bety. Dzisiaj mam 12 416. Mało miarodajne liczenie po 6 dniach, ale kalkulator mówi, że średni dwudniowy przyrost to 98,5%. Jutro wizyta to zobaczymy. Dziś 5+3. A serce to mam cały czas w gardle.
Ja też mam dzia 5+3 i czekam na wyniki bety. Ale złośliwa diagnostyka coś wyniku nie wstawia na stronę.Odebrałam wyniki bety. Dzisiaj mam 12 416. Mało miarodajne liczenie po 6 dniach, ale kalkulator mówi, że średni dwudniowy przyrost to 98,5%. Jutro wizyta to zobaczymy. Dziś 5+3. A serce to mam cały czas w gardle.
Też DŚJa swoją drogą jestem z Dolnego Śląska. czytam co piszecie, ale średnio nadążam czytać. Fajnie, że tyle się tu dzieje.