reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

26.07 - beta 20,01
02.08 - beta 1210 !

Co myślicie o tej becie? Wiem, że robi się co 48 ale nie chciałam się nakręcać. Tutaj jest równy tydzien. Zrobie jeszcze w piątek to będzie 48h i koniec.

Wg. owu- kiedy uważam że była, jestem jednak 4+4
Jak dla mnie przyrost ogromny!
Wg kalkulatora hcg wychodzi Ci średni dwudniowy przyrost o 225% więc jak to nie bliźniaki to nie wiem 😂
Ja mam według moich obliczeń po testach owulacyjnych teraz 4+3 więc zobaczymy jaka będzie moja beta jutro. Nie nastawiam się, że będzie wyższa niż 600 🤷

reklama
To ja tez jak leżę to mnie wcale prawie nie boli ale jak tylko jakieś sprzątanie a już nie daj Boże odkurzanie to zaczynam odczuwać ten brzuch, jutro beta po 48 nei mogę sie doczekać 😄

Jak dla mnie przyrost ogromny!
Wg kalkulatora hcg wychodzi Ci średni dwudniowy przyrost o 225% więc jak to nie bliźniaki to nie wiem 😂
Ja mam według moich obliczeń po testach owulacyjnych teraz 4+3 więc zobaczymy jaka będzie moja beta jutro. Nie nastawiam się, że będzie wyższa niż 600 🤷
No własnie nie wiem o co chodzi. Prawie spadłam z krzesła. Ja liczyłam na cos koło 500 i myślałam że będzie ok a tu 1200... Nie wiem czy nie iśc wcześniej do gin zobaczyć tego pęcherzyka chociaż... albo dwóch... XD Bo naprawdę nie wiem co o tym myśleć. Nigdy nie miałam aż takich przyrostów. Zawsze gdzieś w granicach 120% a tu taka bomba :O

No własnie nie wiem o co chodzi. Prawie spadłam z krzesła. Ja liczyłam na cos koło 500 i myślałam że będzie ok a tu 1200... Nie wiem czy nie iśc wcześniej do gin zobaczyć tego pęcherzyka chociaż... albo dwóch... XD Bo naprawdę nie wiem co o tym myśleć. Nigdy nie miałam aż takich przyrostów. Zawsze gdzieś w granicach 120% a tu taka bomba :O
Ja bym się umawiała 😂 ciekawość by mnie zżerała czy to nie bliźniaki.

Kurde macie może przypadki babybraina? 😂 Ja czasami zapominam jak się nazywam. Bardziej rozkminiam w ciągu dnia czy ja dzisiaj brałam tabletki czy to było może wczoraj. 🤷 Muszę to chyba zacząć jakoś notować.

Super przyrosty! 😍 może serio bliźniaki 🤭

U mnie dalej objawowa cisza poza ogromną ochotą na jakieś fast foody(których w sumie często nie jadam) 😀 babybrain miałam całą pierwszą ciąże, dosłownie byłam intelektualną amebą. Na zwolnienie musiałam iść w 10tygodniu, ale gdyby nie to, to nie wiem czy i tak by mnie nie odesłali do domu 🤣

reklama
Do góry