reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

26.07 - beta 20,01
02.08 - beta 1210 !

Co myślicie o tej becie? Wiem, że robi się co 48 ale nie chciałam się nakręcać. Tutaj jest równy tydzien. Zrobie jeszcze w piątek to będzie 48h i koniec.

Wg. owu- kiedy uważam że była, jestem jednak 4+4
Jak dla mnie przyrost ogromny!
Wg kalkulatora hcg wychodzi Ci średni dwudniowy przyrost o 225% więc jak to nie bliźniaki to nie wiem 😂
Ja mam według moich obliczeń po testach owulacyjnych teraz 4+3 więc zobaczymy jaka będzie moja beta jutro. Nie nastawiam się, że będzie wyższa niż 600 🤷

reklama
To ja tez jak leżę to mnie wcale prawie nie boli ale jak tylko jakieś sprzątanie a już nie daj Boże odkurzanie to zaczynam odczuwać ten brzuch, jutro beta po 48 nei mogę sie doczekać 😄

Jak dla mnie przyrost ogromny!
Wg kalkulatora hcg wychodzi Ci średni dwudniowy przyrost o 225% więc jak to nie bliźniaki to nie wiem 😂
Ja mam według moich obliczeń po testach owulacyjnych teraz 4+3 więc zobaczymy jaka będzie moja beta jutro. Nie nastawiam się, że będzie wyższa niż 600 🤷
No własnie nie wiem o co chodzi. Prawie spadłam z krzesła. Ja liczyłam na cos koło 500 i myślałam że będzie ok a tu 1200... Nie wiem czy nie iśc wcześniej do gin zobaczyć tego pęcherzyka chociaż... albo dwóch... XD Bo naprawdę nie wiem co o tym myśleć. Nigdy nie miałam aż takich przyrostów. Zawsze gdzieś w granicach 120% a tu taka bomba :O

No własnie nie wiem o co chodzi. Prawie spadłam z krzesła. Ja liczyłam na cos koło 500 i myślałam że będzie ok a tu 1200... Nie wiem czy nie iśc wcześniej do gin zobaczyć tego pęcherzyka chociaż... albo dwóch... XD Bo naprawdę nie wiem co o tym myśleć. Nigdy nie miałam aż takich przyrostów. Zawsze gdzieś w granicach 120% a tu taka bomba :O
Ja bym się umawiała 😂 ciekawość by mnie zżerała czy to nie bliźniaki.

Kurde macie może przypadki babybraina? 😂 Ja czasami zapominam jak się nazywam. Bardziej rozkminiam w ciągu dnia czy ja dzisiaj brałam tabletki czy to było może wczoraj. 🤷 Muszę to chyba zacząć jakoś notować.

Super przyrosty! 😍 może serio bliźniaki 🤭

U mnie dalej objawowa cisza poza ogromną ochotą na jakieś fast foody(których w sumie często nie jadam) 😀 babybrain miałam całą pierwszą ciąże, dosłownie byłam intelektualną amebą. Na zwolnienie musiałam iść w 10tygodniu, ale gdyby nie to, to nie wiem czy i tak by mnie nie odesłali do domu 🤣

reklama
Do góry