Marta_322332
Fanka BB :)
a poza tym zrobiłam betę i powtórzę w piątek ale wygląda dobrze!!
26.07 - beta 20,01
02.08 - beta 1210 !
26.07 - beta 20,01
02.08 - beta 1210 !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też myślałam, że mam jeszcze z pół roku a tu niespodzianka a akurat zaczęłam rozkręcać drugi biznesJa też mam problem bo zostałam kierownikiem niedawno, przyjęłam awans bo byłam pewna że nie będe w ciazy jako że 4 poroniłam i tylko raz udało się naturalnie zajść w ciąże z tego wszystkiego. Teraz przyuczam dziewczynę na moje poprzednie stanowisko i aż mi słabo, jak pomyślę że zostawię ją samą... więc planuje pracować jak najdłużej i wrócić w miarę szybko. Ale ja jestem typ karierowiczki jestem XD nie umiem odpuszczać i musze nad tym popracować.
Życie pisze różne scenariusze... Zobaczymy tylko czy nie skończy się u mnie jak wcześniej... A jeśli będzie ok to jeszcze będę musiała jakoś to powiedziec szefowi..Ja też myślałam, że mam jeszcze z pół roku a tu niespodzianka a akurat zaczęłam rozkręcać drugi biznes
O, a to ciekawe. Czym się zajmujesz, że wyjeżdżasz w takie delegacje?Ja też mam taką pracę, że niestety nie są w stanie zaproponować mi innego stanowiska więc mogę pracować max do 16tc czekam tylko na wizytę u lekarza i będę musiała zadzwonić poinformować, bo będą musieli wprowadzić mi zmiany w grafiku. Mam mocno wyjazdową pracę i w pierwszej ciąży musiałam iść na zwolnienie bo zaplanowali mi 2tyg w Afryce a teraz w 2 połowie września mam wyjazd do Kolonii na dwa tyg a wtedy wypadną prenatalne
Dodatkowo trochę zamieszania wprowadzę bo nie chcę pracować w nocy więc będą musieli trochę pokombinować
Też mam zaplanowane delegacje ale ja nie tak daleko. Głownie Niemcy i Francja, ewent Włochy. Zazdro!Ja też mam taką pracę, że niestety nie są w stanie zaproponować mi innego stanowiska więc mogę pracować max do 16tc czekam tylko na wizytę u lekarza i będę musiała zadzwonić poinformować, bo będą musieli wprowadzić mi zmiany w grafiku. Mam mocno wyjazdową pracę i w pierwszej ciąży musiałam iść na zwolnienie bo zaplanowali mi 2tyg w Afryce a teraz w 2 połowie września mam wyjazd do Kolonii na dwa tyg a wtedy wypadną prenatalne
Dodatkowo trochę zamieszania wprowadzę bo nie chcę pracować w nocy więc będą musieli trochę pokombinować
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeŻycie pisze różne scenariusze... Zobaczymy tylko czy nie skończy się u mnie jak wcześniej... A jeśli będzie ok to jeszcze będę musiała jakoś to powiedziec szefowi..
O, a to ciekawe. Czym się zajmujesz, że wyjeżdżasz w takie delegacje?
Pilot albo stewardessa ?
To drugiePilot albo stewardessa ?