reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Super przyrosty! 😍 może serio bliźniaki 🤭

U mnie dalej objawowa cisza poza ogromną ochotą na jakieś fast foody(których w sumie często nie jadam) 😀 babybrain miałam całą pierwszą ciąże, dosłownie byłam intelektualną amebą. Na zwolnienie musiałam iść w 10tygodniu, ale gdyby nie to, to nie wiem czy i tak by mnie nie odesłali do domu 🤣
Ja w pierwszej ciąży tego babybrain nie miałam, za to teraz totalnie nie nadaje się do niczego, jestem nieprzytomna, kisiel z mózgu. 🥴

reklama
Ooo ja też! Moje Marzenie mieć córeczkę a męża oczywiście synek 😄 wogole to ostatnio jestem bardzo płaczliwa i wciąż mi zimno śpię ubrana jak w zimę 😄ktoras tak też ma😄
ja jestem płaczliwa!!! A normalnie nie jestem. I również jest mi zimno. Właśnie wyszłam z wanny bo byłam sie trochę zagrzać.

U nas oboje marzymy o córeczce więc jak będzie faktycznie to chyba będziemy skakać pod sufit 😂

Ja byłam dzisiaj na becie. Wynik ma być po 17, także siedzę jak w oczekiwaniu na paczkę od kuriera. 😂 Zobaczymy jaki będzie przyrost po 3 dniach. Mam nadzieję, że przyrost, bo w sumie delikatnie wyostrzył mi się węch, czuję ziemię z kwiatków po podlaniu, dzisiaj nie mogłam wysiedzieć obok własnej córki, bo coś mi śmierdziało 😂 no i mam momenty, że jakoś mi niedobrze, ale nie wiem czy to ciążowe nudności, bo nigdy tak wcześnie nie miałam.

reklama
Ja byłam dzisiaj na becie. Wynik ma być po 17, także siedzę jak w oczekiwaniu na paczkę od kuriera. 😂 Zobaczymy jaki będzie przyrost po 3 dniach. Mam nadzieję, że przyrost, bo w sumie delikatnie wyostrzył mi się węch, czuję ziemię z kwiatków po podlaniu, dzisiaj nie mogłam wysiedzieć obok własnej córki, bo coś mi śmierdziało 😂 no i mam momenty, że jakoś mi niedobrze, ale nie wiem czy to ciążowe nudności, bo nigdy tak wcześnie nie miałam.
jaka miałaś ostatnia betę?

Do góry