Ja 4 pozytywne Też poleciałabym dzisiaj na betę ale niestety pracuje , dopiero jutro mam wolneJa byłam dzis i czekam na wynik, 3 testy wyszły pozytywne mam pare objawów ale ta beta da pewność ze ktos zamieszkał w brzuchu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 4 pozytywne Też poleciałabym dzisiaj na betę ale niestety pracuje , dopiero jutro mam wolneJa byłam dzis i czekam na wynik, 3 testy wyszły pozytywne mam pare objawów ale ta beta da pewność ze ktos zamieszkał w brzuchu
u mnie też było kłucie i od czasu do czasu sie ciagle zdarza to normalneNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
a co do supli to biore oczywiscie kwas foliowy DHA i witamine Du mnie też było kłucie i od czasu do czasu sie ciagle zdarza to normalne
w poprzedniej ciazy miałam to samo, meldowałam co chwile lekarzowi ze mnie boli kłuje itd mówił że to całkowicie normalne
Takie kłucie jest normalneNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
Mialam takie kłucie z córką w ciazy. To normalneNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
U mnie też się pojawia to kłucie Z supli kwas foliowyNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
Myślę, że bardzo dobry ja miałam mniej więcej wtedy 30. Nigdy nie masz pewności też kiedy była owulacja (chyba że miałaś monitoring).Dziewczyny betA 128, 11 dni po owulacji myślicie że to dobry wynik? Powtórze w czwartek czy rośnie