Tralalala25
Fanka BB :)
Teraz trzymacie kciuki za betę, aby mi ginka na weekend znow paniki nie narobiła, że z mała albo z duża.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz trzymacie kciuki za betę, aby mi ginka na weekend znow paniki nie narobiła, że z mała albo z duża.
haha my tez, mowilysmy o dacie (chyba xd)czekajcie. Ja mam 18.08... nie wiedziałam że chodzi o godzinę
ok to ja się pogubiłam trochę ale wizytę mam 18.08 o 16:00haha my tez, mowilysmy o dacie (chyba xd)
to kciuki beda musialy byc trzymane caly dzien tutaj! ja o 10:20ok to ja się pogubiłam trochę ale wizytę mam 18.08 o 16:00
Niedawno, jakoś w tym tygodniu i codziennie gorzej z Alicją też miałam, ale pracowałam zdalnie, więc jak nie dało się zjeść to jadłam później, a teraz jestem głodna, biegnę w pracy do kuchni i nie mogę nic przełknąć i wracam głodna do biurka porażkaA kiedy się zaczęły?
Ja nie robię, kojarzy mi się z poronieniem, nic teraz niepokojącego się nie dzieje, więc czekam na wizytęTak się zastanawiam... czy tylko ja nie robię bety?
Ja też 16,ale pierwsząJa kolejna 16.
Ja w sumie 4, dzięki mojej panikujacej pani doktor. który będziesz miała dzien ciazy? Ja 6+3.Ja też 16,ale pierwszą
5+2 modlę się, żeby cos bylo widać bo 3 dni po wizycie widze sie z rodzicami i chcialabym im powiedziecJa w sumie 4, dzięki mojej panikujacej pani doktor. który będziesz miała dzien ciazy? Ja 6+3.
Nie pociesze Cie, ale u mnie w 5+3 był sam pęcherzyk ciazowy 12mm. 2 dni później już by bylo coś więcej. W drugiej ciazy w 5+5 bylo wszystko, wlacznie z serduszkiem. Nie masz możliwości przesunąć na piątek? Chyba, że sam pęcherzyk Cie zadowoli na tym etapie, to spoko.5+2 modlę się, żeby cos bylo widać bo 3 dni po wizycie widze sie z rodzicami i chcialabym im powiedziec