reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
U mnie nic nie widać może po piersiach. Prócz bolących cycków objawów brak. Jeansy mam na sobie te co zawsze i nic nie czuję. Przeciez to nie możliwe w 5+3 🫣🤣

Ja powiedziałam mężowi i przyjaciółce. Reszta wiedzieć w sumie nie musi, moja mama zmarła rok temu więc jesteśmy w sumie tylko we dwójkę, a do informowania dalszej rodziny w tym mojej cioci i kuzyna jakoś na chwile obecna się nie poczuwam...

Hej
Chciałam się przywitać. Podczytuje was od tygodnia.
W zeszły poniedziałek test wyszedł pozytywny. Dziś jest 5t +3.
Wizytę mam 17.08, już nie mogę się doczekać...
U mnie w domu 3 córki, 11 lat i 9 letnie bliźniaki.
U mnie mdłości i osłabienie. Miło do was dołączyć.
Cześć, fajnie ze jesteś ❤️

reklama
Podobno w drugiej widać szybciej 😂
U mnie w drugiej ciąży akurat bardzo długo brzuszek był mały, dopiero 3 trymestr to wystrzeliło jak nie wiem. A obie córki urodziły się po 3700g druga 3750g
Hej
Chciałam się przywitać. Podczytuje was od tygodnia.
W zeszły poniedziałek test wyszedł pozytywny. Dziś jest 5t +3.
Wizytę mam 17.08, już nie mogę się doczekać...
U mnie w domu 3 córki, 11 lat i 9 letnie bliźniaki.
U mnie mdłości i osłabienie. Miło do was dołączyć.
Hej miło, że jest nas więcej.

Ja ogólnie czuję się dobrze. Objawów brak i nie wiem czy mam się tym stresować. Czasami mnie tylko brzuch zaboli. 🤷 ogólnie żyje w wielkim stresie teraz, przeżywam to samo co w ostatniej ciąży. Staram się zająć głowę czymś innym, żeby nie myśleć, że to moje ostatnie dni w ciąży. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Czekam strasznie na tą wizytę, zresztą czuję, że pójdę jeszcze za tydzień, może 1,5 do gina na NFZ, poproszę o skierowania na badania i może zrobi mi jedno USG, żeby mnie uspokoić. Zwłaszcza jeśli w czwartek nie będzie jeszcze serduszka.

Najlepsze jest to, że gdyby nie to poronienie 2 lata temu to nigdy by mnie nie stresował brak objawów, raczej bym się cieszyła, że ciążę przechodzę idealnie. 😂

Cześć! To i ja sie przywitam a co mi tam😀rano pozytywny test, beta dopiero startuje😁 w piatek zobacze czy rośnie wiec mam nadzieje ze z wami zostane🎈🌸
Życzę pięknej bety, może kolejna będziesz miała bliźniacze wartości hcg. 😂♥️ mam nadzieję, że wszystko będzie pięknie.

Do góry