Moze, bo na plecach mi zebra znikły, a zawsze wystają.Może to woda się zatrzymuje![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze, bo na plecach mi zebra znikły, a zawsze wystają.Może to woda się zatrzymuje![]()
W drugiej ciazy mialam mniejszy brzuch niż w pierwszej mimo tego że dziecko prawie 400g większeja po sobie widzę, że dół brzucha się leciutko zaokrąglił, z tego co wiem to w kolejnych ciążach szybciej widać, a też jestem teraz szczuplejsza niż wtedy… dobrze, że mam sporo luźnych ubrań![]()
Cześć, fajnie ze jesteśHej
Chciałam się przywitać. Podczytuje was od tygodnia.
W zeszły poniedziałek test wyszedł pozytywny. Dziś jest 5t +3.
Wizytę mam 17.08, już nie mogę się doczekać...
U mnie w domu 3 córki, 11 lat i 9 letnie bliźniaki.
U mnie mdłości i osłabienie. Miło do was dołączyć.
Mi rosnie brzuch na początku, ostwtni trymest to już może 3 cm w obwodzie, i finalnie idąc na cięcia mialam pol mniejszy brzuch niż inne ciężarne.W drugiej ciazy mialam mniejszy brzuch niż w pierwszej mimo tego że dziecko prawie 400g większe![]()
U mnie w drugiej ciąży akurat bardzo długo brzuszek był mały, dopiero 3 trymestr to wystrzeliło jak nie wiem. A obie córki urodziły się po 3700g druga 3750gPodobno w drugiej widać szybciej![]()
Hej miło, że jest nas więcej.Hej
Chciałam się przywitać. Podczytuje was od tygodnia.
W zeszły poniedziałek test wyszedł pozytywny. Dziś jest 5t +3.
Wizytę mam 17.08, już nie mogę się doczekać...
U mnie w domu 3 córki, 11 lat i 9 letnie bliźniaki.
U mnie mdłości i osłabienie. Miło do was dołączyć.
Życzę pięknej bety, może kolejna będziesz miała bliźniacze wartości hcg.Cześć! To i ja sie przywitam a co mi tamrano pozytywny test, beta dopiero startuje
w piatek zobacze czy rośnie wiec mam nadzieje ze z wami zostane
![]()