Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
No mam nadzieję że jednak nie będzie widać ja w sumie mega wysoka jestem wiem może się udaPodobno w drugiej widać szybciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam nadzieję że jednak nie będzie widać ja w sumie mega wysoka jestem wiem może się udaPodobno w drugiej widać szybciej
aaaa to pewnie tak! Dłuższy tułów, więcej miejsca, nie tak jak u takich niziołków jak jaNo mam nadzieję że jednak nie będzie widać ja w sumie mega wysoka jestem wiem może się uda
ja po sobie widzę, że dół brzucha się leciutko zaokrąglił, z tego co wiem to w kolejnych ciążach szybciej widać, a też jestem teraz szczuplejsza niż wtedy… dobrze, że mam sporo luźnych ubrańNo mam nadzieję że jednak nie będzie widać ja w sumie mega wysoka jestem wiem może się uda
No właśnie, widać nasze dzieci maja nadprodukcje hcg. w pierwszej kazałam szukac blizniaka, ale żadnego nie namierzono.W 30 dniu 1 ciąży czyli 4+2 miałam wynik 2310, wiec to mnie trochę uspokoiło teraz
Ja mam 170 cm, jestem bardzo szczupła, jestem w 5+2 i już u mnie widać. Luzuje mi się całkowicie wszystko na brzuchu i mam pękaty, nie mówię o cyckach x2.aaaa to pewnie tak! Dłuższy tułów, więcej miejsca, nie tak jak u takich niziołków jak ja
Czyli moja teoria upadła! Nie wiem od czego to zależy. Ja właśnie musiałam się przebierać. Jestem podobnie jak Ty 5+ z hakiem. Mamy dzisiaj gości i dosłownie ciężko mi było wybrać coś, co nie wzbudzi podjerzeń. JUŻ!Ja mam 170 cm, jestem bardzo szczupła, jestem w 5+2 i już u mnie widać. Luzuje mi się całkowicie wszystko na brzuchu i mam pękaty, nie mówię o cyckach x2.
Ja noszę głównie len, spodnie juz mogę sobie wsadzić, nie zapnę się. dobrze, że mam parę sukienek z paskiem, to i bez paska oblatam do końca ciazy.Czyli moja teoria upadła! Nie wiem od czego to zależy. Ja właśnie musiałam się przebierać. Jestem podobnie jak Ty 5+ z hakiem. Mamy dzisiaj gości i dosłownie ciężko mi było wybrać coś, co nie wzbudzi podjerzeń. JUŻ!
A nie, to u mnie lepiej. Wczoraj 5+1. Mam 170 cm, ważyłam 55 kg, ważę już 57.U mnie to wygląda tak 5+3
Może to woda się zatrzymujeA nie, to u mnie lepiej. Wczoraj 5+1. Mam 170 cm, ważyłam 55 kg, ważę już 57.