reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na tym forum i pierwsza ciąża :)

Test zrobiłam, bo miałam bóle w dole brzucha i pleców, raz takie kłujące "porażające", innym razem rozpierające, trochę inaczej niż na @ (i nigdy nie miałam ich kilka dni przed, maksymalnie 1 dzień).
Na teście (03.08) wyszła leciutka kreseczka, 3 dni później troszeńkę mocniejsza.

W piątek beta wyniosła 13, dzisiaj (dzień planowej @) jest już 130.

Zastanawiam sie, kiedy się wybrać do lekarza, trochę niepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, w mojej rodzinie było sporo poronień 😔 Tak bardzo bym chciała, żeby wszystko było dobrze i się niecierpliwię 😬

Jeśli wszystko dobrze pójdzie, ro kalkulator ciążowy z internetu pokazuje mi termin na 17 kwietnia 😁

Bardzo chciałam do was dołączyć ale niestety .W sobotę beta 22 ,a dziś 10 😣
Jutro jeszcze potwierdzę żeby odstawić leki .Życzę wam spokojnych ciąż i bijących serduszek 😘
bardzo mi przykro, też przeszłam biochem 2 miesiące temu :( dużo siły i zdrówka! życzę, żebyś jak najszybciej ujrzała ponownie dwie kreseczki :)

Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na tym forum i pierwsza ciąża :)

Test zrobiłam, bo miałam bóle w dole brzucha i pleców, raz takie kłujące "porażające", innym razem rozpierające, trochę inaczej niż na @ (i nigdy nie miałam ich kilka dni przed, maksymalnie 1 dzień).
Na teście (03.08) wyszła leciutka kreseczka, 3 dni później troszeńkę mocniejsza.

W piątek beta wyniosła 13, dzisiaj (dzień planowej @) jest już 130.

Zastanawiam sie, kiedy się wybrać do lekarza, trochę niepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, w mojej rodzinie było sporo poronień 😔 Tak bardzo bym chciała, żeby wszystko było dobrze i się niecierpliwię 😬

Jeśli wszystko dobrze pójdzie, ro kalkulator ciążowy z internetu pokazuje mi termin na 17 kwietnia 😁
Witaj. :) bol jak na okres, klucie i ciągnięcie jest zupełnie normalne. :)

reklama
Mam jeszcze pytanko jako ciążowy świeżak... co myślicie o podróży samolotem (lot mniej niż 2h) na samym początku ciąży? Mam zabukowany lot za 10 dni, aktualnie jestem w 4 tyg....co więcej, mimo zejestem po 30stce będzie to mój PIERWSZY lot, więc dochodzi stres itp. Jestem na ten moment skłonna odwołać tą wycieczkę, ale chętnie posłucham Waszych rad/doświadczeń.

Do góry