Marta_322332
Fanka BB :)
dziękuję.nie trzeba być na czczo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję.nie trzeba być na czczo
mailowo przychodzą takie powiadomienia?Ja właśnie godzinę temu dostałam info że moja krew dotarła do labo w Hongkongu.
Mam nadzieję że szybko się zabiorą za jej badanie.
Ale to tak każdy może dostać?Jak chcecie mieć glukometr pytajcie w aptece do których pasków dostaniecie gratis. Wtedy kupujecie paski 30-45 zł zależnie od tego co maja i glukometr z opakowaniem, pokrowcem nakłuwaczem i zwykle 10 paskami gratis.
Mail i SMSmailowo przychodzą takie powiadomienia?
ooo jutro skoczę do apteki.Jak chcecie mieć glukometr pytajcie w aptece do których pasków dostaniecie gratis. Wtedy kupujecie paski 30-45 zł zależnie od tego co maja i glukometr z opakowaniem, pokrowcem nakłuwaczem i zwykle 10 paskami gratis.
jasne , kupiłam już tak kilka, nie kazda apteka musi mieć na stanie taki zestaw ale większość ma. Mam dwa a tez kupowałam tak dla mamy i kogoś z rodziny. Zawsze w cenie pasków, po prostu zawsze pytam dla których pasków jak kupię jest gratis glukometr. Zdarzy się czasem ze ktoś dopyta dla kogo ale chyba raz tylko mi się zdarzyło bo każdy może kupić. Wtedy powiedziałam ze dla mamy z cukrzyca ale to nie na znaczenia nikt tego nie sprawdza bo każdy może zakupić.Ale to tak każdy może dostać?
witamyCześć,
Chciałam się przywitać, podczytuje was od jakiegoś czasu, ale dopiero po wczorajszej wizycie u lekarza postanowiłam się ujawnić
U mnie aktualnie 11+1, termin na 9.04, w domu dwulatka a j próbuje przeżyć każdy dzień bo mdłości koszmarne a tu jeszcze do pracy trzeba chodzić …