Kamila Ksu
Fanka BB :)
polecam sprawdzoneooo jutro skoczę do apteki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam sprawdzoneooo jutro skoczę do apteki.
dziękuję. Dam znać czy mi się jutro uda.polecam sprawdzone
poluj w aptekach u mnie raczej czy to w miescie czy obrzeża nigdy nie było problemudziękuję. Dam znać czy mi się jutro uda.
poluj w aptekach u mnie raczej czy to w miescie czy obrzeża nigdy nie było problemu
dziękuję. Dam znać czy mi się jutro uda.
Ja w poniedziałek prenatalne na 8:30A i gratuluje udanych badan i pięknych zdjęć ja mam wizytę w poniedziałek i już nie mogę się doczekać
Dzwoń jak najszybciej bo czas jest do 13+6 więc myślę, że gdzieś znajdzie się termin. Czasem kliniki prywatne robią na NFZ badania więc możesz też tak spróbować poszukać. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, że robiłam w prywatnej na NFZ i teraz teżCześć,
ja również chciałabym się z Wami przywitać.
Dziś 12+2 według usg.
Mam 35 lat i 10-letniego syna. Od 4 lat staramy się z mężem o dziecko, no i wreszcie nam się udało co nas cieszy i mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Z racji mojego wieku dostałam skierowanie na badania prenatalne.
Umówiłam się od razu następnego w poradni prenatalnej w Olsztynie bo to najbliżej mojej miejscowości. No i tak minęły 2 tygodnie. W poniedziałek jeszcze dzwonili potwierdzić wizytę na piątek. A tu dziś dzwonią do mnie, że NFZ im już nie sfinansuje kolejnych badań refundowanych we wrześniu i muszą moją wizytę odwołać. No szok po prostu , nie spodziewałam się czegoś takiego. Nie wiem co teraz zrobić. Szukać szybko terminu w innych poradniach? Nie wiem czy to nie za późno będzie. Jutro będzie już 12+3. Można się umawiać gdzie się chce? W innym województwie? Mogłabym też dojechać np. do Gdańska lub do Bydgoszczy.
Może mi coś doradzicie dziewczyny bo sama nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Ta sytuacja mnie dobiła.