reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Cześć,
Mnie znowu dopadła niemoc, słaba jestem i coś gardło zaczyna boleć.

Ale Wam fajnie, że już macie nifty i sanco.. ja dopiero za tydzień idę. Ale właśnie nie wiem, które z tych badań wybrać...
Prenatalne dopiero 9 października, a skierowanie na prenatalne obejmuje też pappa i hcg?
Jutro idę na wszystkie te zakaźne choroby i morfologię, w końcu to muszę zrobić.

Dziewczyny byłam na wizycie u mojej pani doktor. Wszystko ok 11+2. Więc wiek OM i USG taki sam. Uśmialiśmy się bo tak ładnie było człowieka widać ale ja mówię że coś się nie rusza. To Pani doktor potrzasnela mi brzuchem i chyba trochę się wkurzył że go obudzilysmy bo zaczął takie piruety że już nie byłyśmy w stanie go ładnie złapać na zdjęciu 🤣 martwię się tylko czy jutro nie za wcześnie na prenatalne ale z drugiej strony będzie jeszcze nifty. Najwyżej pójdę drugi raz 😀
super, jakie ładne zdjęcie 😍

reklama
Dzień dobry! U mnie dziś bez mdłości i bez wymiotów, milutko 😆 Nie spisałam doktorkowi cukru z rana, bo było 99 i mi wstyd 🤣 Chyba po pizzy z colą na obiad, więc dziś pizza i woda 🤣
K. pojechal idebrac drzwi z liroja, ja mam ambitny plan posprzątać łazienki.

Jejku wy dziewczyny tak mierzycie ten cukier a ja tego nie zrobiłam ani razu. No dobra raz, na początku ciąży i to wszystko... a w sumie powinnam bo przed ciaza bralam metformine. :/

noo ja chodzę co tydzień ale mogłabym codziennie 😂😂 najchętniej bym sobie zakupiła USG i robiła kiedy mam ochotę 😂🤣
no to mega fajnej :) ja ostatnio byłam 3 tygodnie temu, jeszcze tydzień mnie czeka, później na szczęście po dwóch tygodniach mam prenatalne z NFZ, i później znów jestem umówiona na 17.10 na prywatne prenatalne bo jednak pewnie jakość sprzętu na nfz pozostawi wiele do życzenia 😉🤣

reklama
Do góry