86MamaMag
Fanka BB :)
Cześć,
Mnie znowu dopadła niemoc, słaba jestem i coś gardło zaczyna boleć.
Ale Wam fajnie, że już macie nifty i sanco.. ja dopiero za tydzień idę. Ale właśnie nie wiem, które z tych badań wybrać...
Prenatalne dopiero 9 października, a skierowanie na prenatalne obejmuje też pappa i hcg?
Jutro idę na wszystkie te zakaźne choroby i morfologię, w końcu to muszę zrobić.
Mnie znowu dopadła niemoc, słaba jestem i coś gardło zaczyna boleć.
Ale Wam fajnie, że już macie nifty i sanco.. ja dopiero za tydzień idę. Ale właśnie nie wiem, które z tych badań wybrać...
Prenatalne dopiero 9 października, a skierowanie na prenatalne obejmuje też pappa i hcg?
Jutro idę na wszystkie te zakaźne choroby i morfologię, w końcu to muszę zrobić.
super, jakie ładne zdjęcieDziewczyny byłam na wizycie u mojej pani doktor. Wszystko ok 11+2. Więc wiek OM i USG taki sam. Uśmialiśmy się bo tak ładnie było człowieka widać ale ja mówię że coś się nie rusza. To Pani doktor potrzasnela mi brzuchem i chyba trochę się wkurzył że go obudzilysmy bo zaczął takie piruety że już nie byłyśmy w stanie go ładnie złapać na zdjęciu martwię się tylko czy jutro nie za wcześnie na prenatalne ale z drugiej strony będzie jeszcze nifty. Najwyżej pójdę drugi raz