reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Ja już po prenatalnych z USG wszystko ok
Małe ryzyko wad,. Ale mówił żebym zrobiła pappe i wolne HCG wtedy poda wynik
I się zmartwiłam że coś nie tak
Przeziernosc obliczył na 1.56 i 1.60 dwa razy mierzył i mówił że jest super

Zdjęcia wam nie pokaże bo tak zrobił że przez środek biegnie biała linia... I akurat tam gdzie dzidziuś
Super! Nie martw się, Papp i wolne hcg to już raczej standardowa procedura przy prenatalnych :)
Szkoda z tymi zdjęciami to zawsze mega pamiątka!

reklama
Ja już po prenatalnych z USG wszystko ok
Małe ryzyko wad,. Ale mówił żebym zrobiła pappe i wolne HCG wtedy poda wynik
I się zmartwiłam że coś nie tak
Przeziernosc obliczył na 1.56 i 1.60 dwa razy mierzył i mówił że jest super

Zdjęcia wam nie pokaże bo tak zrobił że przez środek biegnie biała linia... I akurat tam gdzie dzidziuś
To jest normalne że robi się z krwi i USG i się wrzuca parametry żeby ocenić ryzyko ;)

Ja właśnie godzinę temu dostałam info że moja krew dotarła do labo w Hongkongu. 😍
Mam nadzieję że szybko się zabiorą za jej badanie.
Ooo fajnie ze Nifty daje taki podgląd :) Sanco ani słowa mimo ze są w PL 🤭
Ja włączyłam sobie Bonda, zrobiłam talerz frytek i staram się nie myśleć.
Mąż i gin namawiają żebym pojechała na jakieś zakupy ale chyba jednak nie dałabym rady, nerwówka nie do opisania..

Dziewczyny byłam na wizycie u mojej pani doktor. Wszystko ok 11+2. Więc wiek OM i USG taki sam. Uśmialiśmy się bo tak ładnie było człowieka widać ale ja mówię że coś się nie rusza. To Pani doktor potrzasnela mi brzuchem i chyba trochę się wkurzył że go obudzilysmy bo zaczął takie piruety że już nie byłyśmy w stanie go ładnie złapać na zdjęciu 🤣 martwię się tylko czy jutro nie za wcześnie na prenatalne ale z drugiej strony będzie jeszcze nifty. Najwyżej pójdę drugi raz 😀

Załączniki

• dcda0834-f9db-4654-9925-8f12027528d9.jpeg
    dcda0834-f9db-4654-9925-8f12027528d9.jpeg
    40,6 KB · Wyświetleń: 98
Widziałam też zdjęcie nocnikowe ale pani doktor nie chciała wyrokować. Jak spał serce biło 155. Później przy tym szaleństwie ruchowym już nie mierzylysmy 😍
nooo już wygląda całkiem jak mały ludek. Rączki nóżki. Nie trzeba się domyślać co gdzie jest 🤣
piękny człowiek ! Ja się nie mogę doczekać wizyty, został jeszcze tydzień :)

reklama
Do góry