reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Coraz nas tu więcej 😄 ja około 7 kwietnia termin ale później się okaże, także dziewczyny będziemy mieć króliczki wielkanocne 😍🤭a i bombkami na choinke tegoroczna też będziemy 😂
jakos bardzo mnie cieszy perspektywa bycia w ciazy w swieta, bardzo lubie ten okres i mega bym chciala wytrwac do niego ❤️

Ja mam ogromną nadzieję, że wytrwam w tej ciąży, ale nie chce się za bardzo do 10-12 tygodnia w ogóle nastawiać.. od wczoraj trochę znowu zaczęło mnie boleć podbrzusze, ale śluz mam biały i jest go sporo, stąd moje wrażenie, że zaczynam krwawić.. mimo, że poroniłam tylko raz, strasznie mi to siadło i nie potrafię się cieszyć ciążą, bynajmniej nie w pierwszym trymestrze.

No, ale do wizyty 6 dni, biorę dupka, kwas foliowy, witamine d3 i mam nadzieję, że będzie dobrze.
u nas 36 zł. Zobacz może inne labo.
U mnie w diagnostyce 50zł w alabie 47, ale usługa pobrania kosztuje z roku na rok coraz więcej i już jest 10 zł. :/ Szczerze mówiąc nie chce mi się jeździć nigdzie dalej na badanie, bo często nie mam możliwości zostawić dzieci.

Ja już oddalam krew właśnie. Wynik za godzinę ☺️
O, szybko. To czekamy na wieści. :)
Też bym poszła, ale trochę mnie boli kieszeń wydawać co kilka dni ok 60 zł :(
U mnie 57 z pobraniem, ale ja nie latam i nie robię, za duży stres to czekanie na wynik, a potem sprawdzanie, czy dobry. Juz mi starczy, ze mnie tak ginka z tą pozamaciczna nastraszyła, bo nie widziała pecherzyka, wyslala na bete i okazało się, że beta 1600.

reklama
Do góry