Marta_322332
Fanka BB :)
Ja dziś lecę sprawdzić betę moich bliźniąt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 7 kwietnia, ale będę mieć cc, więc wcześniej, myślę o 4.4.2024. Fajna data.Coraz nas tu więcej ja około 7 kwietnia termin ale później się okaże, także dziewczyny będziemy mieć króliczki wielkanocne a i bombkami na choinke tegoroczna też będziemy
Trzymam kciuki, moja beta bliźniacza, ale na szczęście pęcherzyk byl 1. Oby nie jednojajowe.Ja dziś lecę sprawdzić betę moich bliźniąt
oby jednak nie bliźnięta prosiłabym ładnie.Trzymam kciuki, moja beta bliźniacza, ale na szczęście pęcherzyk byl 1. Oby nie jednojajowe.
Powodzenia! Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki!Ja dziś lecę sprawdzić betę moich bliźniąt
Trzymamy. Daj znać. Wiesz jaka masz betę aktualnie? Albo kiedy owu?Powodzenia! Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki!
Beta z wczoraj 1313Trzymamy. Daj znać. Wiesz jaka masz betę aktualnie? Albo kiedy owu?
oo to bardzo podobnie ja przed wczoraj miałam 1220. Daj znać co tam na USGBeta z wczoraj 1313
Trzymam kciuki.Beta z wczoraj 1313