Marta_322332
Fanka BB :)
tak z niego była. Ok. W takim razie narazie się nie niepokoje.Pewnie z niego była owulacja, mnie też ciągnie, czasem kluje, to jest ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak z niego była. Ok. W takim razie narazie się nie niepokoje.Pewnie z niego była owulacja, mnie też ciągnie, czasem kluje, to jest ok.
Ja też miewam czasami delikatne bóle jajnika. Bardziej czuję takie rozległe ciągnięcie. Mnie to nawet normalny ból niepokoi, ale co ma być to będzie.tak z niego była. Ok. W takim razie narazie się nie niepokoje.
W sam raz.Hej mam wyniki bety. 3086.50
Czyli narazie jest tak
26.07 beta 20
02.08 beta 1220
04.08 3086
Chyba dość mocno przyrasta?
piękny przyrostHej mam wyniki bety. 3086.50
Czyli narazie jest tak
26.07 beta 20
02.08 beta 1220
04.08 3086
Chyba dość mocno przyrasta?
Te bole tez miewałam, potem ustało a dzis znowu delikatnie wrocily. Mi się wydaje, że skoro tyle kobiet je ma to musi to być fizjologia. Wiadomo, że jeżeli są bardzo silne i krwawienie jest, to już co innego, ale takie od czasu do czasu ćmienie chyba jest normalne.Ja mam ogromną nadzieję, że wytrwam w tej ciąży, ale nie chce się za bardzo do 10-12 tygodnia w ogóle nastawiać.. od wczoraj trochę znowu zaczęło mnie boleć podbrzusze, ale śluz mam biały i jest go sporo, stąd moje wrażenie, że zaczynam krwawić.. mimo, że poroniłam tylko raz, strasznie mi to siadło i nie potrafię się cieszyć ciążą, bynajmniej nie w pierwszym trymestrze.
No, ale do wizyty 6 dni, biorę dupka, kwas foliowy, witamine d3 i mam nadzieję, że będzie dobrze.
U mnie w diagnostyce 50zł w alabie 47, ale usługa pobrania kosztuje z roku na rok coraz więcej i już jest 10 zł. :/ Szczerze mówiąc nie chce mi się jeździć nigdzie dalej na badanie, bo często nie mam możliwości zostawić dzieci.
rozumiem to. Ja poroniłam 4 razy. Wogole się nie cieszę aktualnie. W sumie to czekam kiedy się skończy tym razem....Te bole tez miewałam, potem ustało a dzis znowu delikatnie wrocily. Mi się wydaje, że skoro tyle kobiet je ma to musi to być fizjologia. Wiadomo, że jeżeli są bardzo silne i krwawienie jest, to już co innego, ale takie od czasu do czasu ćmienie chyba jest normalne.
O kurcze, przykro mi. wtedy też mialas takie dobre przyrosty? Bierzesz luteinę albo coś?rozumiem to. Ja poroniłam 4 razy. Wogole się nie cieszę aktualnie. W sumie to czekam kiedy się skończy tym razem....
Wlasnie, dostałaś jakieś leki w tej ciąży? Jeżeli pisałaś to przepraszam ale nie pamiętam, za dużo postowO kurcze, przykro mi. wtedy też mialas takie dobre przyrosty? Bierzesz luteinę albo coś?