Kamila Ksu
Fanka BB :)
o ktorej masz?Ja dzis wizyta kontrolna... Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o ktorej masz?Ja dzis wizyta kontrolna... Trzymajcie kciuki
zrosty normalna sprawa. Wbijaj pewnie i szybko w złapana fałdkę.Ja dzis zaczynam 11 za 3 dni NIFTY a 21 września prenatalne
ogólnie nie mam problemu z zastrzykami ale wczoraj albo przedwczoraj tak zle wbiłam ze zrobił się zrost i wylew podskórny. Boli nawet jak siedze. eh.
Ja rozpierania nie czuję. Ale coś jak wzdęcie tak. Ogólnie mam wrażenie że przez to troche mi wywaliło brzuch. Również to ukrywam przed światemDziewczyny a czy Wy tez macie takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby takie rozpieranie albo coś takiego ala wzdęcie. Najchętniej bym się położyła i nic nie robiła, a w pracy dodatkowo muszę się z tym brzuchem chować. (Nie tyle co muszę w jeszcze chce)
Kurde wkurza mnie to w dodatku czuje niby głód a z drugiej strony wcale nie mam na nic ochoty.
Ja mam wrażenie że ciągle jak coś zjem to mnie wywala do szczupłych nie należę ale jeszcze z czymś takim to masakra, dobrze że są luźne bluzkiDziewczyny a czy Wy tez macie takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby takie rozpieranie albo coś takiego ala wzdęcie. Najchętniej bym się położyła i nic nie robiła, a w pracy dodatkowo muszę się z tym brzuchem chować. (Nie tyle co muszę w jeszcze chce)
Kurde wkurza mnie to w dodatku czuje niby głód a z drugiej strony wcale nie mam na nic ochoty.
Mam podobnieJa rozpierania nie czuję. Ale coś jak wzdęcie tak. Ogólnie mam wrażenie że przez to troche mi wywaliło brzuch. Również to ukrywam przed światem
To mam właśnie podobnie. Tez nie jestem z tych szczupłych no ale to ewidentnie jest związane z ciążą.Ja mam wrażenie że ciągle jak coś zjem to mnie wywala do szczupłych nie należę ale jeszcze z czymś takim to masakra, dobrze że są luźne bluzki
Ja też nie mam ochoty na nic do jedzenia ale pomału jest już lepiej, zmniejszyłam już dawkę leków na wymiotowanie i zobaczymy co będzie dalejDziewczyny a czy Wy tez macie takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby takie rozpieranie albo coś takiego ala wzdęcie. Najchętniej bym się położyła i nic nie robiła, a w pracy dodatkowo muszę się z tym brzuchem chować. (Nie tyle co muszę w jeszcze chce)
Kiedyś jak się za bardzo najadłam to miałam właśnie takie uczucie jakby mi brzuch miał pęknąć, No takie wzdęcie.Ja mam wrażenie że ciągle jak coś zjem to mnie wywala do szczupłych nie należę ale jeszcze z czymś takim to masakra, dobrze że są luźne bluzki