Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dzisiaj 9t5d i ledwo weszłam do biura bo tak było mi niedobrze. Zjadłam teraz kanapke z masłem. I zastanawiam się czy zostać w biurze czy ryzykować jazde autem spowrotem do domu. Chyba jakieś apogeumJa dzisiaj wchodzę w 12 tydzień i aplikacja mówi o ustaniu mdłości czekam z niecierpliwością
Ja to cały czas mam bardzo różnie, w niektóre dni jest całkiem nieźle, a czasami wstaję z łóżka i biegnę do WC, chociaż nawet nie mam czym wymiotować normalnie tylko mnie mdli i jakoś to opanowuję, ale 4 razy miałam akcję z WC i najczęściej właśnie jak jestem mocno głodna i nie mam co zwrócić raz tylko straciłam kolacjęJa mam dzisiaj 9t5d i ledwo weszłam do biura bo tak było mi niedobrze. Zjadłam teraz kanapke z masłem. I zastanawiam się czy zostać w biurze czy ryzykować jazde autem spowrotem do domu. Chyba jakieś apogeum
Przestroga, widocznie masz silną moc przyciągania myśli.Afirmuj pozytywnie.Macie dużą moc w rodzinieJa się ostatnio tyle naczytalam o poronieniach, że któregoś dnia mówię do męża, że czuję, że jest coś nie tak i jakbym tylko czekała na krwawienie. Wczoraj mu mówię, se nigdy więcej ciąży bo tak fatalnie się czasami czuje a tu wieczorem to... Myślałam, że juz po dzidzi... Już to wiedziałam. Od samego poczatku czuje jakby coś było nie tak,.. I progesteron wiecznie za niski, i mamie się nie śniło że jestem w ciąży a serio kobieta ta prorocze sny... Mi kiedyś powiedział że śniło jej się że tata chodził za rękę w chłopcem i po jakim czasie wyszło, że będę miała chłopca. Mojej bratowej jak się dowiedziała o ciąży to jej się śniło że będę bliźniaczki ale widziała tylko jedna twarz, okazało się że to blizniaczki identyczne.
Oj dzisiaj i ja słabo dzień zaczełam najpierw jakiś dziwny paraliż senny a teraz mi strasznie nie dobrzeJa mam dzisiaj 9t5d i ledwo weszłam do biura bo tak było mi niedobrze. Zjadłam teraz kanapke z masłem. I zastanawiam się czy zostać w biurze czy ryzykować jazde autem spowrotem do domu. Chyba jakieś apogeum
Oo super a Ty już po prenatalnym USG czy jeszcze czekasz? Ja mam 2 października i trochę się stresuje czy wszystko okJa dzisiaj wchodzę w 12 tydzień i aplikacja mówi o ustaniu mdłości czekam z niecierpliwością
Ja dzis zaczynam 11 za 3 dni NIFTY a 21 września prenatalneJa dzisiaj wchodzę w 12 tydzień i aplikacja mówi o ustaniu mdłości czekam z niecierpliwością
Nie, aplikacja pokazuje 12 tydzień, ale dzisiaj mam 11+0, więc prenatalne można robić od jutra umówiona jestem na 19.09. Będzie wtedy 12+1, każdy chyba trochę się stresuję, będzie dobrzeOo super a Ty już po prenatalnym USG czy jeszcze czekasz? Ja mam 2 października i trochę się stresuje czy wszystko ok
trzymamy i czekamy na wiesciJa dzis wizyta kontrolna... Trzymajcie kciuki