reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Ja dzisiaj wchodzę w 12 tydzień i aplikacja mówi o ustaniu mdłości 😱 czekam z niecierpliwością 🤣

Załączniki

• Screenshot_2023-09-11-08-31-47-024_com.gravid.gravid.jpg
    Screenshot_2023-09-11-08-31-47-024_com.gravid.gravid.jpg
    321,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Ja mam dzisiaj 9t5d i ledwo weszłam do biura bo tak było mi niedobrze. Zjadłam teraz kanapke z masłem. I zastanawiam się czy zostać w biurze czy ryzykować jazde autem spowrotem do domu. Chyba jakieś apogeum
Ja to cały czas mam bardzo różnie, w niektóre dni jest całkiem nieźle, a czasami wstaję z łóżka i biegnę do WC, chociaż nawet nie mam czym wymiotować 🤦 normalnie tylko mnie mdli i jakoś to opanowuję, ale 4 razy miałam akcję z WC i najczęściej właśnie jak jestem mocno głodna i nie mam co zwrócić 🤐 raz tylko straciłam kolację 🤣

Ja się ostatnio tyle naczytalam o poronieniach, że któregoś dnia mówię do męża, że czuję, że jest coś nie tak i jakbym tylko czekała na krwawienie. Wczoraj mu mówię, se nigdy więcej ciąży bo tak fatalnie się czasami czuje a tu wieczorem to... Myślałam, że juz po dzidzi... Już to wiedziałam. Od samego poczatku czuje jakby coś było nie tak,.. I progesteron wiecznie za niski, i mamie się nie śniło że jestem w ciąży a serio kobieta ta prorocze sny... Mi kiedyś powiedział że śniło jej się że tata chodził za rękę w chłopcem i po jakim czasie wyszło, że będę miała chłopca. Mojej bratowej jak się dowiedziała o ciąży to jej się śniło że będę bliźniaczki ale widziała tylko jedna twarz, okazało się że to blizniaczki identyczne.
Przestroga, widocznie masz silną moc przyciągania myśli.Afirmuj pozytywnie.Macie dużą moc w rodzinie

Ja mam dzisiaj 9t5d i ledwo weszłam do biura bo tak było mi niedobrze. Zjadłam teraz kanapke z masłem. I zastanawiam się czy zostać w biurze czy ryzykować jazde autem spowrotem do domu. Chyba jakieś apogeum
Oj dzisiaj i ja słabo dzień zaczełam najpierw jakiś dziwny paraliż senny a teraz mi strasznie nie dobrze 🤢

reklama
Do góry