reklama
Xkarolina31
Aktywna w BB
A chcecie rodzić w szpitalu czy gdzieś prywatnie? Ja myślę o Katowicach 8000 tys ale 3 doby może byc ze mną mąż 24h/dobę na przykład, bo jak słyszę od znajomych co sie działo w szpitalach to jestem przerażona
Marta_322332
Fanka BB :)
Ja myśle o Katowicach Łubinowa- miałam tam robiona laparo.A chcecie rodzić w szpitalu czy gdzieś prywatnie? Ja myślę o Katowicach 8000 tys ale 3 doby może byc ze mną mąż 24h/dobę na przykład, bo jak słyszę od znajomych co sie działo w szpitalach to jestem przerażona
W Bielsku nie biorę raczej pod uwagę szpitali nieprywatnych.
Finalnie pewnie oplacę cesarkę, ewent naturalny ze znieczuleniem i tyle.
Nie za bardzo chce uczestniczyć w rzezni.
Czescjaksiemasz
W Bielsku podobno jest jeden spoko szpital i tam robią cesarkę jak chcesz tylko on jest prywatny chyba (nie pamiętam)Ja myśle o Katowicach Łubinowa- miałam tam robiona laparo.
W Bielsku nie biorę raczej pod uwagę szpitali nieprywatnych.
Finalnie pewnie oplacę cesarkę, ewent naturalny ze znieczuleniem i tyle.
Nie za bardzo chce uczestniczyć w rzezni.
Czescjaksiemasz
Nie w każdym szpitalu jest masakra ja rodziłam w Gliwicach i tak naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć. Miałam wszystko czego mi było trzeba, szanowali moje zdanie itd.A chcecie rodzić w szpitalu czy gdzieś prywatnie? Ja myślę o Katowicach 8000 tys ale 3 doby może byc ze mną mąż 24h/dobę na przykład, bo jak słyszę od znajomych co sie działo w szpitalach to jestem przerażona
Marta_322332
Eskulap Więc pewnie tam pójdę albo Łubinowa w KatoW Bielsku podobno jest jeden spoko szpital i tam robią cesarkę jak chcesz tylko on jest prywatny chyba (nie pamiętam)
Marta_322332
Wiem, nie generalizuje ale nigdy nie wiesz jak trafisz.Nie w każdym szpitalu jest masakra ja rodziłam w Gliwicach i tak naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć. Miałam wszystko czego mi było trzeba, szanowali moje zdanie itd.
Wiesz co, jestem po 5 poronieniach w tym dwóch w szpitalu. Leżałam tam po 5 dni aż akcja się skończy i jakoś mam wrażenie że już tyle wycierpiałam że na koniec chce z jak najmniejszym urazem psychicznym z tego wyjść.
Poprostu jeśli doczekam porodu to chce minimalizowac ryzyko ewentualnych traum ktorych mam serio już za dużo.
Czescjaksiemasz
Jasne, rozumiem. Dobrze, że żyjemy w dobie internetu i możemy się dowiedzieć gdzie jak jest i unikać miejsc, które nie są przyjazne... I nikt nam nie wmówi, że coś jest normalne skoro nie jestWiem, nie generalizuje ale nigdy nie wiesz jak trafisz.
Wiesz co, jestem po 5 poronieniach w tym dwóch w szpitalu. Leżałam tam po 5 dni aż akcja się skończy i jakoś mam wrażenie że już tyle wycierpiałam że na koniec chce z jak najmniejszym urazem psychicznym z tego wyjść.
Poprostu jeśli doczekam porodu to chce minimalizowac ryzyko ewentualnych traum ktorych mam serio już za dużo.
reklama
Marta_322332
Dokładnie... słyszałam że super szpital jest w Siemianowicach Śląskich.Jasne, rozumiem. Dobrze, że żyjemy w dobie internetu i możemy się dowiedzieć gdzie jak jest i unikać miejsc, które nie są przyjazne...