reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Cześć Wszystkim!! Witam się dosyć niepewnie, ale co ma być to będzie :) byłam już na mamach: marcowych 2022 i lutowych 2024, jednak w żadnych nie dotrwałam do końca, więc może do 3 razy sztuka :)
W poniedziałek zobaczyłam najbledsze kreski świata, wyłapały betę 4,2 😂 wczoraj zbadałam przyrost i jest prawie 900%, beta 39,65 😅 dzisiaj 13 dpo, kreski na testach ciemnieją, więc na razie chyba jest dobrze :) w poniedziałek zrobię kolejne badanie bety, tsh i innych takich takich.
Z OM prawdopodobny tp wychodzi mi 13.04.2024
Na zdjęciach porównanie kresek poniedziałkowych i dzisiejszych :D
Gratuluję serdecznie wszystkim tu obecnym i przyszłym uczestniczkom i mam nadzieję, że te 9 miesięcy będzie dla nas szczęśliwe ❤️

Załączniki

• IMG_5309.jpeg
    IMG_5309.jpeg
    61,3 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_5287.jpeg
    IMG_5287.jpeg
    74,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Cześć Wszystkim!! Witam się dosyć niepewnie, ale co ma być to będzie :) byłam już na mamach: marcowych 2022 i lutowych 2024, jednak w żadnych nie dotrwałam do końca, więc może do 3 razy sztuka :)
W poniedziałek zobaczyłam najbledsze kreski świata, wyłapały betę 4,2 😂 wczoraj zbadałam przyrost i jest prawie 900%, beta 39,65 😅 dzisiaj 13 dpo, kreski na testach ciemnieją, więc na razie chyba jest dobrze :) w poniedziałek zrobię kolejne badanie bety, tsh i innych takich takich.
Z OM prawdopodobny tp wychodzi mi 13.04.2024
Na zdjęciach porównanie kresek poniedziałkowych i dzisiejszych :D
Gratuluję serdecznie wszystkim tu obecnym i przyszłym uczestniczkom i mam nadzieję, że te 9 miesięcy będzie dla nas szczęśliwe ❤️
to mamy podobnie. Też już byłam na kilku grupach, ostatnie wrześniowe 2023 ale nigdzie nie dotrwałam. Teraz u mnie 5 raz ☺️

Ja byłam dzisiaj na becie. Wynik ma być po 17, także siedzę jak w oczekiwaniu na paczkę od kuriera. 😂 Zobaczymy jaki będzie przyrost po 3 dniach. Mam nadzieję, że przyrost, bo w sumie delikatnie wyostrzył mi się węch, czuję ziemię z kwiatków po podlaniu, dzisiaj nie mogłam wysiedzieć obok własnej córki, bo coś mi śmierdziało 😂 no i mam momenty, że jakoś mi niedobrze, ale nie wiem czy to ciążowe nudności, bo nigdy tak wcześnie nie miałam.
Ja też byłam dzisiaj na becie 😆 i mam nadzieję że wyniki będą po 14 bo dzisiaj lecę poza UE więc bez internetu do 22 gdzieś 🥹🥹🥹
Ja się śmieję, że jestem jak pies myśliwski. Wchodzę do mieszkania i czuję, że ktoś je szynkę 😆 tak samo że ktoś idzie bo czuję perfumy 🤣 dzisiaj pierwszy raz zaczęło mi się robić niedobrze i mam nadzieję, że przejdzie zanim pojadę do pracy żeby tam nie puścić pawia na jakiegoś pasażera albo coś 🤦‍♀️

Zazdroszczę pakietu, ja z pracy mam luxmed, ale właśnie chyba nie łapie się w to prowadzenie ciąży. A niestety wizyta 250+wszystkie badania prywatnie to jest kupa kasy. :/ Zastanawiam się czy chociaż nie ogarnąć badań jakoś inaczej.
Ja sobie podliczylam że same badania i około 9 wizyt to prawie 3.5 złotych 🤷🏼‍♀️
Niestety ja wszystko prywatnie będę robić, nawet nie próbuję się do żadnego ginekologa na NFZ zapisywać

Ja sobie podliczylam że same badania i około 9 wizyt to prawie 3.5 złotych 🤷🏼‍♀️
Niestety ja wszystko prywatnie będę robić, nawet nie próbuję się do żadnego ginekologa na NFZ zapisywać
Ja też będę robić wszystko prywatnie. Uderzy po kieszeni ale wolę mieć spokojną głowę i przede wszystkim zaufanego lekarza.

Ja też będę robić wszystko prywatnie. Uderzy po kieszeni ale wolę mieć spokojną głowę i przede wszystkim zaufanego lekarza.
W poprzedniej ciąży tak samo wszystko prywatnie. Irytuje mnie to, że płacę składki zdrowotne i te inne a nie korzystam bo wszystko prywatnie. No ale nie zamierzam czekać miliony lat w kolejkach 🤷🏼‍♀️

reklama
Przykre to jest że pracuje się uczciwie, odprowadza składki, płaci nie małe podatki a finalnie i tak kupuje się osobno ubezpieczenie zdrowotne - jak ja lub płaci za każdą wizytę prywatną.

Ale może przemyślenia co to tego kraju zostawię dla siebie bo mogłabym pojechać za bardzo 😂😂😂

Do góry