reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Cześć Wszystkim!! Witam się dosyć niepewnie, ale co ma być to będzie :) byłam już na mamach: marcowych 2022 i lutowych 2024, jednak w żadnych nie dotrwałam do końca, więc może do 3 razy sztuka :)
W poniedziałek zobaczyłam najbledsze kreski świata, wyłapały betę 4,2 😂 wczoraj zbadałam przyrost i jest prawie 900%, beta 39,65 😅 dzisiaj 13 dpo, kreski na testach ciemnieją, więc na razie chyba jest dobrze :) w poniedziałek zrobię kolejne badanie bety, tsh i innych takich takich.
Z OM prawdopodobny tp wychodzi mi 13.04.2024
Na zdjęciach porównanie kresek poniedziałkowych i dzisiejszych :D
Gratuluję serdecznie wszystkim tu obecnym i przyszłym uczestniczkom i mam nadzieję, że te 9 miesięcy będzie dla nas szczęśliwe ❤️

Załączniki

• IMG_5309.jpeg
    IMG_5309.jpeg
    61,3 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_5287.jpeg
    IMG_5287.jpeg
    74,9 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Cześć Wszystkim!! Witam się dosyć niepewnie, ale co ma być to będzie :) byłam już na mamach: marcowych 2022 i lutowych 2024, jednak w żadnych nie dotrwałam do końca, więc może do 3 razy sztuka :)
W poniedziałek zobaczyłam najbledsze kreski świata, wyłapały betę 4,2 😂 wczoraj zbadałam przyrost i jest prawie 900%, beta 39,65 😅 dzisiaj 13 dpo, kreski na testach ciemnieją, więc na razie chyba jest dobrze :) w poniedziałek zrobię kolejne badanie bety, tsh i innych takich takich.
Z OM prawdopodobny tp wychodzi mi 13.04.2024
Na zdjęciach porównanie kresek poniedziałkowych i dzisiejszych :D
Gratuluję serdecznie wszystkim tu obecnym i przyszłym uczestniczkom i mam nadzieję, że te 9 miesięcy będzie dla nas szczęśliwe ❤️
to mamy podobnie. Też już byłam na kilku grupach, ostatnie wrześniowe 2023 ale nigdzie nie dotrwałam. Teraz u mnie 5 raz ☺️

Ja byłam dzisiaj na becie. Wynik ma być po 17, także siedzę jak w oczekiwaniu na paczkę od kuriera. 😂 Zobaczymy jaki będzie przyrost po 3 dniach. Mam nadzieję, że przyrost, bo w sumie delikatnie wyostrzył mi się węch, czuję ziemię z kwiatków po podlaniu, dzisiaj nie mogłam wysiedzieć obok własnej córki, bo coś mi śmierdziało 😂 no i mam momenty, że jakoś mi niedobrze, ale nie wiem czy to ciążowe nudności, bo nigdy tak wcześnie nie miałam.
Ja też byłam dzisiaj na becie 😆 i mam nadzieję że wyniki będą po 14 bo dzisiaj lecę poza UE więc bez internetu do 22 gdzieś 🥹🥹🥹
Ja się śmieję, że jestem jak pies myśliwski. Wchodzę do mieszkania i czuję, że ktoś je szynkę 😆 tak samo że ktoś idzie bo czuję perfumy 🤣 dzisiaj pierwszy raz zaczęło mi się robić niedobrze i mam nadzieję, że przejdzie zanim pojadę do pracy żeby tam nie puścić pawia na jakiegoś pasażera albo coś 🤦‍♀️

Zazdroszczę pakietu, ja z pracy mam luxmed, ale właśnie chyba nie łapie się w to prowadzenie ciąży. A niestety wizyta 250+wszystkie badania prywatnie to jest kupa kasy. :/ Zastanawiam się czy chociaż nie ogarnąć badań jakoś inaczej.
Ja sobie podliczylam że same badania i około 9 wizyt to prawie 3.5 złotych 🤷🏼‍♀️
Niestety ja wszystko prywatnie będę robić, nawet nie próbuję się do żadnego ginekologa na NFZ zapisywać

Ja sobie podliczylam że same badania i około 9 wizyt to prawie 3.5 złotych 🤷🏼‍♀️
Niestety ja wszystko prywatnie będę robić, nawet nie próbuję się do żadnego ginekologa na NFZ zapisywać
Ja też będę robić wszystko prywatnie. Uderzy po kieszeni ale wolę mieć spokojną głowę i przede wszystkim zaufanego lekarza.

Ja też będę robić wszystko prywatnie. Uderzy po kieszeni ale wolę mieć spokojną głowę i przede wszystkim zaufanego lekarza.
W poprzedniej ciąży tak samo wszystko prywatnie. Irytuje mnie to, że płacę składki zdrowotne i te inne a nie korzystam bo wszystko prywatnie. No ale nie zamierzam czekać miliony lat w kolejkach 🤷🏼‍♀️

reklama
Przykre to jest że pracuje się uczciwie, odprowadza składki, płaci nie małe podatki a finalnie i tak kupuje się osobno ubezpieczenie zdrowotne - jak ja lub płaci za każdą wizytę prywatną.

Ale może przemyślenia co to tego kraju zostawię dla siebie bo mogłabym pojechać za bardzo 😂😂😂

Do góry