Blondyna551!
Zaciekawiona BB
Pobieram *
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudownieMelduję się na koniec tego długiego dnia, padam już na pysk... Mamy 1 cm pasożyta z bijącym serduszkiem następna wizyta 19.09 i jak będzie ok to będzie karta ciąży. Przed ciążą robiłam morfologię, glukozę i tsh, na kolejną muszę mieć wyniki toxo.
no to nic to nie da. Potrzebujesz zrobić betę w krwi w labo.Ten tekst który wstawiłam jest z krwi. Popieram krem i kropla do testu i wyszły mi te dwie kreski
no nie wiem, moim zdaniem, jeśli rozkręca się krwawienie, to ciaza biochemiczna.Ten tekst który wstawiłam jest z krwi. Popieram krem i kropla do testu i wyszły mi te dwie kreski
Czyli bez sensu lecieć teraz na sor ?no to nic to nie da. Potrzebujesz zrobić betę w krwi w labo.
testy z krwi nie są super dokładne, często załamują. Zrób bete tak jak dziewczyny pisząTen tekst który wstawiłam jest z krwi. Popieram krem i kropla do testu i wyszły mi te dwie kreski
progesteron biorę utrogestan 4x1 i prolutex 1x1 a wczorajszy progesteron 13 66ng/ml...i neoparin jeszcze przez tydzień. W sumie 30dniA jaki masz progesteron i zastrzyki z heparyny ?
Ja próbowałam w pierwszej, ale ni kuta nie widziałam z ciekawości porównuję stare i nowe, ale widzę tyle samotak wogóle bawiłaś się w metodę ramzi w ocenie płci?? Z tychzdjec dziewczyny wnioskują jaka płeć. Oczywiście z przymrużeniem oka
Znam kobiety które miały normalną miesiączkę, a z ciążą było wszystko w porządku, a znam też niestety takie, które poroniły. Jeżeli chcesz się uspokoić, to najlepszym rozwiązaniem jest jutro i pojutrze iść do labo i zrobić betę, jak rośnie, to być może wszystko jest w porządku, jak spada, to niestety krwawienie jest oznaką poronienia, robienie kolejnych testów i porównywanie kresek nie ma sensuCzyli bez sensu lecieć teraz na sor ?
Gratulacje, ja do wtorku muszę czekaćJestem już po wizycie. Z usg dzisiaj 8+2 a z om 8+1. Mam być dopiero za miesiąc, 27.09 u mojej ginekolog a 28.09 mam prenatalne. Pani Doktor powiedziała że ciąża ma się świetnie, serduszko pięknie pracuje i wystawiła mi jeszcze skierowanie na morfologie i mocz. Tak więc trochę się uspokoiłam i zaczynam kolejne odliczanie