reklama
Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Gratulacje USG wygląda jak moje nie chodzimy do tego samego lekarza? ja też kolejną wizytę mam na prenatalnych 19 września dopieroJestem już po wizycie. Z usg dzisiaj 8+2 a z om 8+1. Mam być dopiero za miesiąc, 27.09 u mojej ginekolog a 28.09 mam prenatalne. Pani Doktor powiedziała że ciąża ma się świetnie, serduszko pięknie pracuje i wystawiła mi jeszcze skierowanie na morfologie i mocz. Tak więc trochę się uspokoiłam i zaczynam kolejne odliczanie
Ewela264
o tak wygląda nasze szczęście małeDziewczyny odzywam się po wizycie mam już założona kartę ciazy, skierowania na pierwsze badania. Zdjęcie też nie jest doskonale, ale już wiem czemu kiepsko widać, po prostu zarodek jest przy ścianie macicy i ciężko go wyłapać
Ewela264
chyba jakiś problem mam z wrzuceniem fotoo tak wygląda nasze szczęście małe
Załączniki
super! Mój tak samo schowany był, jutro będzie 8+4, to powinno już być go lepiej widac.chyba jakiś problem mam z wrzuceniem foto
Będzie_dobrze
A nie masz możliwości iść na normalną wizytę do ginekologa? Sory bywają dość traumatyczne, nigdy nie wiesz na kogo trafisz i czy nie zbagatelizuje sprawy i nie zestresuje jeszcze bardziej, wizyta u lekarza to co innegoCzyli bez sensu lecieć teraz na sor ?
Marta_322332
Jestem po wizycie! Mamy 2,2 cm człowieka. Wg USG 8+3 więc ideolo. Serce bije 150! Nigdy nie byłam na tym etapie. Mała kijanka powoli wygląda jak człowiek. Widziałam główkę i coś co wyglądało jak nóżki i rączki. Za 2 tyg mogę robic nifty i nogę już umówić się na prenatalne.
Majorkaaaa
Wspaniała wiadomość!Jestem po wizycie! Mamy 2,2 cm człowieka. Wg USG 8+3 więc ideolo. Serce bije 150! Nigdy nie byłam na tym etapie. Mała kijanka powoli wygląda jak człowiek. Widziałam główkę i coś co wyglądało jak nóżki i rączki. Za 2 tyg mogę robic nifty i nogę już umówić się na prenatalne.
reklama
Bobry
Super, gratuluję!Jestem po wizycie! Mamy 2,2 cm człowieka. Wg USG 8+3 więc ideolo. Serce bije 150! Nigdy nie byłam na tym etapie. Mała kijanka powoli wygląda jak człowiek. Widziałam główkę i coś co wyglądało jak nóżki i rączki. Za 2 tyg mogę robic nifty i nogę już umówić się na prenatalne.