wcześniej testy były mocniejsze, myślę, że to ciaza biochemiczna i przyszedl okres.Nie, nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wcześniej testy były mocniejsze, myślę, że to ciaza biochemiczna i przyszedl okres.Nie, nie mam
trzymam kciuki, odezwij się po.Jestem w drodze do lekarza. Odezwę się po. Jest mi źle z nerwów.
i jaka wyszla beta? Z dnia na dzien powinien byc ciemniejszy, robilam dzien po terminie okresu, w poludnie, i mialam kreskę testowa ciemniejsza niż kontrolna.Test który miałam mocniejszy był z moczu porannego , w następnych dniach robiłam wieczorami i były bledsze .. a dziś zrobiłam test z krwi
No to czekaj na betęTest który miałam mocniejszy był z moczu porannego , w następnych dniach robiłam wieczorami i były bledsze .. a dziś zrobiłam test z krwi
jak wizyta?No to czekaj na betę
czekam w kolejce... Masakra. Jeszcze jedna osoba.jak wizyta?
A jaki masz progesteron i zastrzyki z heparyny ?z racji, że in vitro to muszę przyjmować progesteron i to on tyle kosztuje i zastrzyki i globulki